Jonna Jakkila johtamaan Rovaniemen Nuorkauppakamaria

Ville Koivisto Ylitorniolta (vas) toimii nuorkauppakamarilaisten sihteerinä, Jonna Jakkila aloittaa puheenjohtajuuden, Markus Pellikka varapuheenjohtajuuden, Hanna Kantola Kittilästä vasta tiedottamisesta ja Janne Konttaniemi on väistyvä puheenjohtaja. Kuva: Rovaniemen Nuorkauppakamari ry

Kolme Rovaniemeltä, kaksi muualta Lapista. Tällaisella joukolla vahvistetaan nuorkauppakamarilaista toimintaa pohjoisessa.

– Nuorkauppakamarin toiminnan luonteeseen kuuluu yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja meillä Suomen pohjoisimpana kamarina on ilo kokea koko Lappi meidän yhteisöksi. Toivottavasti tulevana vuonna toimintamme näkyisi laajemmin koko Lapissa, kommentoi uusi puheenjohtaja Jakkila.

50-vuotias yhdistys juhlii komeaa historiaa ja antaa nykyisille toimijoille mahdollisuuden kuulla konkareilta niistä kokemuksista, mitä kamari on heille tarjonnut.

– Tarina kertoo, että kamarilaisilla oli osallisuutensa myös Rovaniemen vahvaan Joulupukkibrändiin. Uudella porukalla on juhlavuoden jälkeen hienoa lähteä tekemään tulevaa 50 vuotta. Vuosista tulee taatusti yhtä ikimuistoisia, toteaa  kamarin väistyvä puheenjohtaja Janne Konttaniemi.

Tietolaatikko:

Rovaniemen Nuorkauppakamari ry
* perustettu vuonna 1966.
* kehittää nuorten aikuisten yksilöllistä kykyä sekä kannustaa heidän yhteisiä ponnistelujaan parantaa ihmiskunnan taloudellista, sosiaalista ja henkistä hyvinvointia.
* ensisijaisesti tarkoitettu 25-40-vuotiaille aktiivisille ihmisille, jotka haluavat kehittää omia ammatillisia valmiuksiaan ja ovat kiinnostuneet myös yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta.
* poliittisesti sitoutumaton organisaatio.