Suklaa ja hieronta, helposti yhdisteltävissä Ylläksellä

Ylläksen tuntumassa moni matkailija kaipaa hoitoa rasittuneille lihaksille. Apua lupaa antaa Mika Häkkinen Ylläksen Hyvinvointikeskuksessa. Mika Häkkinen

Laatua ja ystävällistä palvelua lupaa Ylläkseltä Mika Häkkinen, joka luotsaa tunturin kupeessa olevaa hyvinvointikeskusta, Ylläksen Hyvinvointikeskusta Äkäslompolossa.

Yritys on helposti lähestyttävä, sillä sen nettisivut suorastaan houkuttelevat asiakkaan varaamaan ajan vyöhyketerapiaan, urheiluhierontaan, hermoratahierontaan tai klassiseen hierontaan. Varsinkin suklaahieronta kuulostaa sellaiselle hoidolle, jota raskaan tunturiviikon lomassa olisi mainio kokeilla.

Triggerhieronta sujuu osaajalta

Hyvinvointikeskuksessa on tarjolla myös jäsenkorjausta ja asentohuimaushoitoa. Triggerpistehieronta on hierontamuoto, jonka sisällöstä on kysyttävä Mikalta, joka yrityksessä tällaista hoitoa antaa. Mitä asiakas saa, kun tilaa tällaista hierontaa?

– Triggerhieronta on yksi suosituimmista hoitomuodoista. Urheilijoita ja muita aktiiviliikkujia käy asiakkaina paljon, ja he osaavat triggerhierontaa kysyä. Se on akupainantatyylistä käsittelyä, jossa saadaan hermopinteessä olevat kudokset laukeamaan. Kipuilu tai heijastinkipu lihaksissa loppuu, kun oikeisiin kohteisiin osataan hoitoa antaa, selvittää Häkkinen hoitomuodon vaikutuksia.

Alun perin käsittelymuoto on kehitetty Amerikassa ja sitä koulutetaan Suomessa hierojille ja fysioterapeuteille.

– Tätä hoitomuotoa käytetään kuitenkin Suomessa tosi vähän. Meillä se on yksi suosituimmista hoidoista, jolla saadaan aikaan hyviä tuloksia, selvittää Häkkinen hoitomuotoa.

Laaja valikoima palveluita tuo avun

Häkkinen lupaa, että heille tuleva asiakas saa yhdestä paikasta tarvitsemansa avun eikä eri hoidoissa tarvitse juosta.

– Voimme yhdistää eri hoitoja, ja tästä tulee paljon kiitosta. Täällä liikkuva etelän turisti ehtii lomansa aikana käydä 2-4 kertaa viikossa hoidoissa, ja saa itsensä kuntoon.

Asiakas valitsee tekijän

Netistä tilattaessa hoidon voi tilata joki Mikalta tai Vaittiniemen Timolta. Jos asiakkaalle käy, niin apua kipeisiin lihaksiin voi saada myös joltain muulta työntekijältä.  Silloin voi kohdalle sattua vaikka Salosen Elina, joka antaa hoitoja myös Pellossa.

– 3-4 hengen porukka on vakituisesti ja lisäksi harjoittelijoita. Kolme harjoittelijaa on tulossa keväällä.

Hyvinvointikeskus on toiminut Äkäslompolossa 3 vuotta.

– Jyväskylässä olin tätä ennen 20 vuotta, jossa olin osakkaana yhdessä Suomen tunnetuimmista hieronta-akatemioista. Yritys toimii alan kouluttajana.

Nykyisen yrityksen toimitilat löytyvät Äkäslompolosta Jounin kaupan takaa, Sannanrannantieltä. Yritys antaa myös jatkokoulutusta hierojille ja fysioterapeuteille.

– Tarve uusille palveluille on olemassa. Nyt suunnittelen jalkahoitajan ja kosmetologin palveluiden saamista tämän katon alle. Sitten olisi tarjolla laajempi hyvinvoinnin keskus alueella, pohtii Häkkinen yrityksen laajentumisajatuksista.

Teksti: Riitta Kemppainen-Koivisto