Opiskelu kiinnostaa, mutta en tiedä…

Lapin TNO-palvelujen lintukuvitus on Tmi Annika Hanhivaaran käsialaa. Kuva: Lapin TNO

Oletko ehkä ajatellut, että voisit opiskella jotain työsi ohella? Tai opiskella saadaksesi paremmin töitä? Tai ehkä olet vielä peruskoulussa tai lukiossa ja valitset ensimmäistä alaa?

Kaikkien lappilaisten käytettävissä on Lapin koulutusneuvonta -palvelu. Palvelua on helppo käyttää ja sen kautta tavoittaa eri organisaatioiden koulutusasiantuntijat – kaikki yhdeltä luukulta. Sinun ei tarvitse miettiä eikä tietää, keneltä kysyä – verkkoneuvojat ottavat kysymyksestäsi kopin ja vastaavat tarpeesi mukaisesti. Saat vastaukset juuri niihin asioihin, jotka sinua askarruttavat.

Jos mietit opiskelua tai joku lähipiirissäsi miettii – Lapin koulutusneuvonta auttaa eteenpäin. Kirjoitat vain palvelussa vapaamuotoisen viestin, jossa kerrot taustastasi ja koulutukseen liittyvistä pohdinnoistasi siltä osin kuin katsot tarpeelliseksi.  Älä pähkäile enää itseksesi! Hyödynnä maksuton neuvontapalvelu ja saat eväitä omalle opintopolullesi.

Lapin koulutusneuvonta –palvelun verkkoneuvojat ovat Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappiasta, Lapin ammattikorkeakoulusta, Lapin koulutuskeskus REDUsta, Lapin TE-toimistosta, Lapin yliopistosta ja Saamelaisalueen koulutuskeskuksesta. Verkkoneuvojat hyödyntävät tarvittaessa vastauksissaan laajemman tieto-, neuvonta- ja ohjaustoimijoiden verkoston asiantuntemusta.

Palvelu on kehitetty Lapin TNO-palvelut –projektissa (ESR) ja sen toiminta on vakinaistettu.

Kysy lisää projektipäällikkö Mirva Petäjämaalta, Lapin TNO-palvelut, mirva.petajamaa@lappia.fi, puh. 040 705 3184 www.lapintno.fi/lapinkoulutusneuvonta

Lue Lappilainen lehti maksutta täältä