Stand Up Kelekka Lapin kiertueella

Jussi Simola ja Tommi Mujunen olivat mukana jo pari vuotta sitten kelkkaillen Lapissa stand up- keikkakiertueella. Kuva: Jari Näsman

Todennäköisesti maailman erikoisin stand up -kiertue Stand Up Kelekka järjestetään jo kuudetta kertaa. Pääsiäisviikolla koomikot ajavat ympäri lapin moottorikelkoilla esiintyen viikon jokaisena päivänä eri paikkakunnalla. Ajomatkaa kertyy reilut tuhat kilometriä.

Reitti alkoi Luostolta ja Leviltä ja jatkaa matkaansa Ylläksen, Muonion, Saariselän ja Sodankylän kautta Rovaniemelle.

Neljän naurattajan voimin

Mukana on ammattikoomikoita, jotka pitkän ajopäivän päätteeksi naurattavat yleisöä parituntisen shown verran. Mukana köörissä esiintyy Matti Patronen, joka on joukon vähiten kokenut koomikko, mutta on jo voittanut mm. Naurun Tasapaino -kilpailun. Jussi Simola on yksi varmimpia naurattajia Suomessa ja luvassa on energistä ja soljuvaa kerrontaa. Tommi Mujunen on lajin rakastettu koomikko, ja hänen kanssaan on aina mukavaa niin yleisöllä kuin kollegoillakin. Riku Sottinen on tämän kiertueen salainen ase. Tämän sutjakan miehen setti koostuu sujuvasta improkomiikasta, joka saa katsojan naurunremakkaan jokainen ilta.

Keikat Ylläksen Taiga 28.3., Oloksen Lapland Hotel  29.3.,  Santas Hotel Saariselkä 30.3., Hotelli Sodankylä 31.3. ja Rovaniemen Ravintola Comico 1.4.

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä