Talvi-iho tarvitsee tehohoitoa

Hoitoa Saarenkylän kauneushuone Pisaraan testaamaan tullut Tuija Ikäheimonen kaipaa piristystä ilmeeseensä. Hänen ihonsa on kuiva ja vaatii kosteuttavaa hoitovoidetta päivittäin. Silmänympäristön alue kaipaa myös parempaa hoitoa. Tuijan tavoitteena onkin saada katse piristetyksi paremmalla kasvojen hoidolla. Kuva: Riitta Kemppainen-Koivisto

 

Ensimmäiset ikääntymisen merkit alkavat näkyä iholla 25-vuotiaasta lähtien. Iho ohenee, verenkierto heikkenee ja ihon luonnollinen kollageenin ja elastiinin tuotanto alkaa hidastua, jolloin iho menettää kiinteyttään ja kimmoisuuttaan.

Kauneushuone Pisaran yrittäjä Jaana Ollonen on ottanut käyttöön uuden kasvojenhoitolaitteen, joita on Suomessa vain parikymmentä.

– Luonnonmukaisten hoitojen kysyntä on kasvussa. Dermatude -metaterapiahoidolla saadaan aikaan mikroneulauksen hoitotuloksia ilman ikäviä sivuvaikutuksia, toipumisaikaa, kipua tai ihon arpeutumista. Kun ihonhoidossa kaivataan extrahoitoja, tämä hoito on tehokas ja tulokset ovat nopeasti nähtävissä. Dermatude metaterapia sarjahoito on veitsetön vaihtoehto kasvojen kohotukseen, kertoo Dermatuden asiakkuuspäällikkö ja kouluttaja Jenni Merjovaara.

Rypyt suoriksi ja iho heleäksi

Metaterapiahoidon avulla ikääntymisprosessia voidaan hidastaa huomattavasti ja ikääntymisen merkkejä voidaan myös vähentää näkyvästi. Metaterapiahoito stimuloi ja aktivoi ihon luonnollista korjautumisprosessia sisältä ulospäin niin, että kollageenin ja elastiinin tuotanto käynnistyy uudelleen ja ihon uusiutuminen paranee. Talven tulon myötä iho kuivaa enemmän kuin kesäaikaan.

Koko kasvojen metaterapiahoidossa tähdätään ihon rakenteen parantamiseen kaikkialla kasvojen alueella. Hoidon myötä ihon rakenne paranee, ihohuokoset pienenevät, iho kiinteytyy, saa napakkuutta ja nuorekasta ilmettä.

– Yleensä sarjahoidolla metaterapian vaikutus on parhaimmillaan. Silloin iholla on ollut riittävästi aikaa korjaantua ja vaikutukset ovat aiempaan verrattuna näkyvät. Hoitokertojen välissä hoitoa jatketaan samoilla aineilla kotona, jolloin saadaan hoitovaikutukset pysymään ja ihon tyvikerrokseen ulottuvat hoitotuotteet imeytymään myös kotihoitona, selvittää Jaana Ollonen Pisarasta.

Dermatude tuli Suomeen pari vuotta sitten. Eurooppalainen laite on saanut korkeat laatusertifionnit, on FDA:n hyväksymä ja on päässyt myös Amerikan markkinoille.

Ehkäise ennalta

Kauneushuone Pisarassa Saarenkylässä tehdään ihonpuhdistuksia ja annetaan mm. Hydrafacial hoitoa. Päivittäin kysytään apua myös ikääntyvän ihon hoitoon ja suun ympärillä olevan ihon kohentamiseen. Tarjolla on ihonhoitoa teini-ikäisistä ikääntyneille, sillä eri ikävaiheessa oleva iho kaipaa erilaisia hoitomuotoja ja -tuotteita.

Riitta Kemppainen-Koivisto