Ylläs tutuksi bloggaamalla

Seven Fells Hostel Ylläksellä.

Moni reissaaja tienaa samalla. Maailman kulkijat ovat omanlainen kokemusasiantuntijaheimo, jonka osaamista on kokemus matkakohteista. Tarinaa lukijoille välittyy majoitustiloista, tunnelmasta ja alueen turisteille tarjotuista palveluista.

Kun kuvan ja tekstin matkakohteesta pläjäyttää maailmalle, hyötyvät tiedosta muut matkustelusta innostuneet ja majatalojen pitäjät.

Kash Bhattacharya kertoo omassa matkailijan blogissaan edullisista majapaikoista. Tekstiin tarttuvat kokemukset yleisestä mielialasta matkapaikkakunnalla. Luoteis-Lappi lehden haastattelussa (14.7.)miehen pääasia on löytää toimiva majapaikka, hostelli, jossa hinnan lisäksi on muutakin kohillaan. Kiinnostuksen kohteena ovat myös ruokapaikat.

Bloggaaja on valinnut Seven Fells Hostellin Ylläkseltä mukaan tarinaan, jossa esitellään edullisia, toimivia yöpymismahdollisuuksia. Blogin hostelliesittelyssä muitakin Euroopan yösijoja: http://budgettraveller.org/best-quiet-hostels-of-europe/

Riitta Kemppainen-Koivisto

Kuva: Seven Fells Hostel