ProMod Lite suojaa omaisuuden kosteudelta

ProMod Lite kuivanapito-lämmitysohjain rakennuksen energiatehokkaaseen lämmitykseen ja kunnossapitoon. Kuva: Leveltec

Mäntsälän Hirvihaarassa kotipesää pitävän Leveltecin uusi ProMod Lite -kuivanapitolämmitysohjain tarjoaa energiatehokkaan ratkaisun kuivanapitolämmitykseen myös lappilaisille.

Ohjain suojaa esimerkiksi talviteloilla olevan asuntoauton kosteudelta ja homevaurioilta. Mökkiolosuhteissa siirtyminen peruslämmöstä kuivanapitolämmitykseen tuo kukkaroon satojen eurojen säästöt vuositasolla.

Yrityksen toimitusjohtaja Jarkko Liiman paljastaa, että laite syntyi aikanaan omasta tarpeesta, kun perheen asuntoauto ummehtui talvisydännä.

Asennus viiden minuutin vaivalla

Liiman painottaa, että tuotteen asennus on tehty mahdollisimman helpoksi.

Ohjaimen toinen anturi asennetaan esimerkiksi ikkunasta ulos, toinen huonetilan keskivaiheille. Lopuksi tökätään pistoke seinään. Asennukseen menee korkeintaan viisi minuuttia.

ProMod Lite tarkkailee ulkolämpötilaa ja nostaa sisälämpötilan aina viisi astetta ulko-olosuhteita korkeammalle. Tarkoitus ei ole pitää asuntoautoa tai mökkiä peruslämpöisenä, vaan pienellä lämmöllä suojata omaisuus kosteudelta.

Applen tuotteiden korjauksia

Leveltec on ryhtynyt Applen tuotteiden, iPhone -puhelimien ja tablettien korjaajaksi. Yrityksestä saa apua silloin, kun takuu ei kata korjausta. Esimerkkinä Liiman mainitsee tilanteen, kun puhelimen näyttö menee palasiksi. Silloin Leveltec tarjoaa avun. Puhelimet kulkevat näppärästi muutaman päivän varoajalla Postin kautta.

Yrityksen tuotteisiin kuuluvat myös moniviestintä-, vartijakutsujärjestelmät ja Promod -gsm-tuotteet, eli teollisuuden erilaiset kommunikaatio- ja viestintävälineet. Vartijakutsujärjestelmä on väkivallan kestävä puhelin, jota käytetään vartioinnissa, vankiloissa ja poliisilaitoksilla.