Pallas-Yllästunturin luontoillat

Mielikuvamatkaa Haltille pääsee tekemään Äkäslompolossa 1.3. Raija Palosaaren kertomana ja Lea Horton kuviin tutustumalla. Kuva: Lea Horto

Kevättalvisten ulkoiluretkien lomassa pääsee kansallispuiston kolmessa luontokeskuksessa nauttimaan luontoiltaesityksistä. Aiheet vaihtelevat valokuvauksesta retkeilyyn, Tunturi-Lapin eläimistöön ja tähtitaivaan ilmiöihin. Tunturi-Lapin luontokeskuksessa Hetassa, Yllästunturin luontokeskus Kellokkaassa Äkäslompolossa ja Pallastunturin luontokeskuksessa luontoiltoja on viikoittain hiihtolomaviikoilta huhtikuun loppuun saakka.

Tarinoiden tunturit – illassa päästään mukaan satojen kilometrien Levi-Halti vaelluksen tunnelmiin 1.3. klo 18 Yllästunturin luontokeskuksessa Kellokkaassa.

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä