Taivaan viemää

Vuosi sitten näihin aikoihin tallentui Lumoavan taivaan blogistille tällaiset näkymät. Kuva: Sari Pietikäinen

Seikkailuja pullollaan on tämän valokuvaajan, tähtien bongaajan, soittajan, kätköilijän ja ties minkä vielä harrastajan arki. Kuin yö painaa päälle, suuntaa hänen punainen volkkarinsa jo varmaan suuntaan, jossa voi löytää jotain ainutkertaista.

Usein tuo määränpää johtaa pimeään. Pimeässä taas näkyy tähtitaivas mitä parhaiten. Ja tuolla taivaalla, sieltä bloggari bongaa revontulten loimuja. Loimut tallentuvat tarkkoina piirtoina kameraan ja sieltä edelleen ihmisten ihasteltavaksi.

Valokuvablogi on Sari Pietikäisen sivusto, jonka pystytykseen innoitus syntyi kolme vuotta sitten, kun hän sai käsiinsä ensimmäisen järjestelemäkameransa. Ihan opettelua kuvaaminen ei enää ole, siitä blogin kuvasarja kertoo. Myös kuvauskalusto esitellään.

Bloggaavan kuvaajan toive on, että taivas lumoaisi muutkin kun vain hänet. Revontulten lisäksi pääsee blogista seuraamaan kuunpimennystä Nallikarin suunnalta.

​Tästä sitten ihastelemaan:

https://www.lumoavataivas.com/kuvat-photos

 

Riitta Kemppainen-Koivisto