Poika saunoo Simerockissa

Sanni on yksi odotetuimmista vierailijoista Simerockissa 9.-10. elokuuta. Kuva: Sanni.

Mörkö -biisien luojat sekä Huutokauppakeisari ovat tulossa Rovaniemen kesän elokuiseen rocktärähdykseen, Simerockiin. Festareista on kehkeytynyt Lapin suurin tapahtuma, jonka esiintyjälista on komea.

Löikö Mörkö sisään?

Sen se tekee Napapiirillä, kun ennennäkemättömään kansansuosioon hetkessä singahtanut DJ ILG astuu lavalle. Biisi kuultiin maailmanmestareiden kultajuhlassa ja kesäkuussa se oli sekä Spotifyn että Youtuben ykkönen. Myös toinen mestaruusjuhlien vakiokasvo, Poju, saapuu hyppyyttämään Simerock-kansaa. Pojun ohjelmistoon kuuluu mm. superhitit Poika Saunoo ja Esson baari.

Tämän vuoden erikoisuus on Huutokauppakeisari Aki Palsanmäen vetämä hyväntekeväisyyshuutokauppa. Mukana myös Heli ja Markku. Koko kolmikko on myös tavattavissa Simerockin uudella Evolution Arenalla. Totuttuun tapaan Rovaniemellä tavattavissa myös Suomen suosituimmat tubettajat. Tänä vuonna paikalla Lakko, Herbalisti, ILONA ja Karoliina Tuominen. Evolution Arenan musiikista vastaa JS16 ja DJ Duo HUSKY (UKR).

Simerockissa nähdään ainakin SANNI, JVG, Juha Tapio, Pyhimys, Vesala, Ellinoora, Elastinen, Anna Puu, Ellips, Evelina, Kasmir, Ida Paul & Kalle Lindroth, Stereo, Etta, Ibe, Costee, Tuure Boelius, Kube, Gettomasa, Eevil Stöö & Koksukoo, Cledos, Likanen Etelä, JS16, Poju, DJ ILG, Dj Duo HUSKY (UKR), Hovimuusikko Ilkka Lakko, Herbalisti, ILONA, Karoliina Tuominen ja huutokauppakeisari Aki, Heli ja Markku.