Elvis elää tunturissa ja Youtubessa

Elvis Presleyn tuotannon Its now or never ja muita tunnelmallisia biisejä AROnin tulkitsemana pääsee kuuntelemaan Youtubesta: https://www.youtube.com/watch?v=CGwfyAQlF2E kuva: Pekka Pelkonen.

Näin luulisi olevan, kun pääsee kuuntelemaan tulkintoja Elvis Presleyn musiikista. Tunturikeskusten kappeleissa on totuttu jo useampana keväänä kuulemaan ARONin eli Juha Leppäsen tulkintoja kuuluisuuden lauluista.

Itse Elvistä, yhdysvaltalaista artistia, on tituleerattu 1900-luvun tunnetuimmaksi henkilöksi. Presleyn sanotaan nostaneen rock and roll-musiikin yleiseen tietoisuuteen ja häntä pidetään suoranaisen kulttuurisen muutoksen käynnistäjänä. Presleyn gospel-tuotantoa tulkitseva Juha Leppänen on käsitellyt uudelleen muun muassa Presleyn kipaleet Let it be me, How great thou art ja If I can dream.

Lappilainen