Monde On Air – Uusi ikkuna Rovaniemen kulttuurielämään

Monde on Air on luovaa rättäntättää parhaimmillaan, kaikenikäisten nautittavaksi tarkoitettu pläjäys suoraan kotikoneille. Kuva: Saija Kestilä.

Jos ei ole mitään JÄRKEVÄÄ tekemistä, niin aikansa saa järkevästi kulumaan seuraamalla Youtube-kanavia.

Yksi hieno oivallus on Rovaniemen Monde tapahtumakeskuksesta lähetettävät tapahtumat, jotka ovat kaikille avoimia ja ilmaisia.

Voit seurata Monde On Air Facebook sivua ja Youtube-kanavaa: https://bit.ly/3bL9F74 

Matkalla mummolan maisemiin kello 10

Keskiviikkona 8.4. aamu alkaa kello 10 lastenmusiikkituokiolla. Löydät sinne tästä: https://www.facebook.com/events/228137208551062/

Esiintyjinä ovat Siina Ounaslehto ja Mikko Nuorala, jotka virittävät kanssamatkustajat pääsiäistunnelmiin.

Villasukkatanssit kello 13

Villasukkatanssit on suunnattu vanahaa kunnon tanssimussiikkia rakastaville kuulijoille! Mikko Nuorala ja Kaisa Ristiluoma vievät kuulijat vanhan ajan iltamatunnelmiin rempseällä otteella ja taiturimaisella soitolla. Kitaran ja harmonikan yhteissointi menee jalan alle!

Tapahtumasta asiaa täällä: https://www.facebook.com/events/219119295846836/

Kello 19 Hannu Friman Standup & Tero Huhtala co.

Hannu Frimanin ”Villatakki” stand up on kiertänyt Suomea jo useita vuosia mutta nyt siitä nähdään ensimmäistä kertaa välähdyksiä netin välityksellä ja ilman yleisöä. Stand up, jos mikä on vuorovaikutteinen laji, jossa yleisöllä on iso merkitys, joten tulkaapa tsekkaamaan miten Friman selviää pelkän kameran silmän kanssa.

Tero Huhtala on laulanut jo kymmeniä vuosia pop- ja rockmusiikkia erilaisissa kokoonpanoissa. Tuhansien keikkojen kokemuksella Huhtala vaihtaa tunnetilaa sujuvasti 50-luvun iskelmästä 80-luvun sukkahousuheviin, suomipopista Indie rokkiin ja rakkauslaulusta rähinään.

Ratkea riemuun täällä: https://www.facebook.com/events/258683325156048/

Tämän katsojille, mukana laulajille ja tanssijoille tarjoaa Rovaniemen kulttuuripalvelut, nuorisotiedotuspiste Poppari ja Rovaniemen kaupunki.