Oopperaa sähköisesti 30.4. kello 18

Vapun tunnelmiin oopperassa kotisohvalta, Kuva: Jyrki Anttila/Operart

Oopperalaulaja ja tuottaja Jyrki Anttila valloittaa uutta aluetta sähköisten konserttien saralla.

Ensimmäinen konsertti ”Vapun Hurmaa” on Jyrki Anttilan & Johanna Rusasen ja se esitetään vapun aattona 30.4. kello 18 letstv.fi alustalla.

Katso vaikka myöhemmin

Esitys striimataan livenä, jonka jälkeen sitä voi katsoa palvelusta.

– Pyrimme kesällä tekemään Mustalaisruhtinatar – operetin elokuvaversiona huippuammattilaisten kanssa. Suunnitteilla myös toukokuussa nauhoitettava kevyempi konsertti, jotta palvelumme saisi pysyvän jalansijan asiakkaiden mieleen yrityksemme palveluna, kertoo Anttila tulevasta.

OperArt

Tenori Jyrki Anttilan luotsaama OperArt on ottamassa haltuunsa aluevaltausta virtuaalisten live-konserttien sekä esitysten saralla. OperArtin uusi sähköisten konserttien palvelu on tapa nauttia huumaavista esityksistä kotisohvalta niin liven kuin taltiointien muodossa.

Projektissa on erityisesti kiinnitetty huomiota mahdollisimman helppoon käyttäjäkokemukseen, jotta kaikki vauvasta vaariin pääsisivät upeista esiintyjistä nauttimaan. Livestreamin takana on huippuammattilaisia äänityksen, streamuksen, sekä videotaltioinnin alalta.

Konsertissa kuullaan mm: Muistathan kai, Riemumielin Rinta Tahtoo, Taas Leivoset Ilmassa leikkiä Lyö, Be My Love, Mamma, I Could Have Danced All Night sekä monia muita klassikoita hurmaavan Maija Anttilan viihdeorkesterin säestyksellä.

– Idea sähköisistä konserteista, ja miksei opereteistakin; on ollut minulla jo ainakin 10 vuotta. Miksi emme tarjoaisi nykyteknologialla mahdollisuutta nauttia taiteesta myös heille, jotka eivät itse konserttiin pääse, Anttila kertoo.

Yksinkertainen käyttökokemus

Virtuaaliseen konserttiin on helppo liittyä osoitteessa www.letstv.fi. Jos et ole rekisteröitynyt sivustolle aikaisemmin, niin klikkaa ”Kirjaudu” painiketta. Klikkauksen jälkeen pääset ”Kirjaudu/ Luo tunnus” -lomakkeeseen, jossa sinun pitää rekisteröidä käyttäjätunnuksesi.

Kun olet kirjautuneena palveluun, niin näet myynnissä olevat konsertit ja tapahtumat omalla sivullaan. Valitse vaihtoehdoista se konsertti tai tapahtuma, jonne haluat mennä ja paina ”Tilaa” -painiketta. Tämän jälkeen sinut johdetaan automaattisesti tilauksen maksusivulle.

Maksutavaksi käy verkkopankki, Visa, Mastercard Debit, tai Credit.