Lappilaisessa ilmoitus huomataan!

Vaali-ilmoittelu Lappilaisessa on näkyvää ja kattaa laajasti Lapin kuntia. Kuva: kuvakaappaus Iltalehti 2.2.2021.

Se on sitten kuntavaalikevät käynnistynyt. Tervetuloa!

Viimeistään tänään vaali-ilmoittelun voima näkyy, kun Iltalehti uutisoi Lappilainen lehdessä viime viikolla ollutta maksullista ilmoitusta. Siinä esitettiin kovia väitteitä bensan ja öljyn hinnan roimasta noususta ja niiden vaikutuksista Lapin asukkaiden liikkumiselle ja asumiselle. Juttu täällä ihmeteltäväksi:

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/63325c0a-96e3-4be9-9d1c-24181a5a1220

LISÄTTY 2.2.2021 kello 19: Keskustelua käydään myös MTV: n uutisessa:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/perussuomalaisten-vaalimainoksessa-vaitettiin-etta-polttoaineveroja-korotetaan-30-senttia-litralta-nain-laskelmat-tehnyt-taloustutkimus-vastaa-arvosteluun/8053452#gs.rvzffy   

LISÄTTY 3.2.2021 kello 21: YLE kommentoi asiaa:

https://yle.fi/uutiset/3-11769126

Lappilainen lehdessä ilmoittelu kannattaa, näkyy ja kuuluu kauas.

Olemme avoin ilmaisjakelulehti, jonka lukeminen on ilmaista ja tavoitettavuus laajaa. Lappilainen jaetaan koteihin Kemissä, Keminmaalla, Torniossa, Rovaniemellä, Kittilässä, Sodankylässä ja neljässä tunturikeskuksessa: Levi, Ylläs, Saariselkä, Pyhä.

Kuntavaalikevät 2021

Kuntavaaleissa ei päätetä bensan hinnasta. Eikä kohta sote-palveluistakaan. Ne päätökset kuuluvat ihan muihin päätöselimiin valtion ja Lapin alueen tasolle, ja niihin vaaleihin on vielä matkaa.

Mutta tänä keväänä valitaan uusia ihmisiä päättämään aivan arjen asioista omassa kunnassasi. Lukijoillemme on tärkeä tietää, mitä Lapin kunnissa ehdolle asettuvat tuumivat heidän omaan päätösvaltaan kuuluvista asioista.

Nostetaan yhdessä vaali-innostus sellaiselle tasolle, että kampanjointi tuntuu mielekkäältä ja sillä on vaikutusta äänestäjiin. Puhutaan kaikista mielenkiintoisista asioista, mutta keskitytään niihin, joista kuntapäättäjä oikeasti on vastuussa.

Lappilainen julkaisee kaikkien ehdokkaita asettavien tahojen maksullisia ilmoituksia. Varaa omasi puh. 040 053 9313 Pera Hussi.

 

 

Riitta Kemppainen-Koivisto