Kalamuijan blogi

Riitta Kemppainen-Koivisto

Tossuja blogista

Kalamuija kutsuu blogissaan lukijoita seuraamaan lapsiperheen paluumuuttoa Suomeen. Kalamuijan pesue vietti 3 vuotta Pohjois-Norjassa ja yrittää nyt päästä takaisin etelän hektiseen elämäntyyliin.

Elämässä on kasvukipuja, sisustusta ja ihan normaalia lapsiperhearkea. Näistä voi kertoa blogissa. Blogi esittelee myös tuotteita, reseptejä ja sisustusta.

Kalamuija kauppaa tämän vuoden alussa villatohveleita, joita alkaa tuomaan Suomeen. Perheen kotina on 100 vuotta vanha puutalo, jonka tiloissa lämpimät tossut ovat osoittautuneet korvaamattomiksi. Blogin kautta käydään kauppaa näistä tanskalaisista 100 % villasta valmistetuista tohveleista, joita on tarjolla vauvasta vaariin.

Kalamuijan taustalla on 38- vuotias suomalainen sairaanhoitaja Hanna Hiihtola. Hän muutti kolmen lapsen ja miehen kanssa Norjaan kesäkuussa 2010. Kalamuija tykkää matkustella, ulkoilla ja urheilla, nauttii hyvästä ruoasta, juomasta ja seurasta.

Kalamuija ja Lappilifestyle esittäytyy osoitteessa: http://kalamuija.blogspot.fi/