Seikkailupuisto Huiman kauden avajaiset

Rovaniemellä sijaitsevan seikkailupuisto Huiman kauden avajaisia vietetään lauantaina 28.5. klo 11– 14. Seikkailupuisto on uudistunut täksi kesäksi kahden uuden radan myötä. Nyt seikkailijat pääsevät testaamaan taitojaan peräti kymmenellä eri radalla. Huima soveltuu kaikille 4-vuotiaista ylöspäin. Perheen pienimmät voivat seikkailla naperoradalla ja muut lähes puiden latvojen korkeudella eri haastetason radoilla.Huima_kesä_Santasport

Tapahtumassa esitellään seikkailupuiston lisäksi sen ympäristöön rakennetut uutuudet, joista mainittakoon Vauhti -polkuautopuisto, Pump Track sekä minigolfrata, joihin avajaisten aikana voi tutustua ilmaiseksi! Myös Huimaan pääsee päivän aikana tarjoushintaan. Avajaisissa ovat mukana ja esittelemässä toimintojaan ja palveluitaan mm. Alma Media, Arctic Golf, CrossFit Kids, Rovaniemen Karva-Kaverit, Rovaniemen Palloseura, Santa’s Adventures sekä Touhulan päiväkoti. Mukana menossa on myös Santasportin lempeä maskotti Fani. Tilaisuudessa on tarjolla kahvia, mehua ja makkaraa. Seikkailupuisto Huima sijaitsee osoitteessa Hiihtomajantie 2, aivan Santasport Lapin Urheiluopiston välittömässä läheisyydessä.

Huima_2Markus NiemeläSamana päivänä kaupungissa vietetään myös Rovaniemen Palloseuran Match Day -tapahtumaa eli kyseessä on siis todellinen superlauantai Rovaniemellä! Match Day huipentuu iltapäivällä klo 16.00 alkavaan RoPS-SJK -otteluun, jonka pääsylipulla saat 5 € alennuksen Huiman pääsylipusta kesäkuun loppuun asti. Huiman väki toivottaa kaikille tervetuloa tutustumaan koko perheen voimin seikkailupuisto Huimaan.

Huima7Markus Niemelä

Teksti ja kuvat: Santasport ja Markus Niemelä