Joulupukki avaa satamakonttorinsa Kemissä

Joulupukki tutkii merikarttaa Sampolla. Kuva: Kemin Matkailu Oy

Saaristo, muuntautuva meri ja puhdas ilma sekä luonto houkuttelevat Kemiin ja LinnanAittaan, joka muuntautuu Joulupukin Satamakonttoriksi. Sisäsatamassa ollaan meren äärellä lähellä huvivenesatamia ja kaupungin keskustan palveluita. Samalla ollaan myös liki Ajoksen satamaa, jossa voi vierailla myös kesäaikana Jäänmurtaja Sampolla.

– Olemme todella innostuneita ja ylpeitä Joulupukin Satamakonttorista, joka pystyy tarjoamaan entistä laadukkaamman kokemuksen kuluttajilla, iloitsee Petri Paarnio Santa Claus Licensing Oy:stä.

– Satamakonttorissa on joulu joka päivä. Joulupukille voi lähettää joululahjatoiveet pullopostina, alkuviikosta tonttujen merimieskoulussa oppii erittäin tärkeitä taitoja ja Joulupukin kanssa tapaaminen onnistuu torstaista lauantaihin iltapäivisin, kertoo Kemin Matkailu Oy:n toimitusjohtaja Susanna Koutonen.

Uusi matkailijoille suunnattu vierailukohde on Kemin Matkailun operoima ja konsepti toteutetaan yhteistyössä Joulupukin ja Joulupukkisäätiön kanssa.