IskelmäKesä Rovaniemi -suurtapahtuma Ounaspaviljongilla

Vain elämää -tv-ohjelmasta tuttu Negative-yhtyeen keulakuva Jonne Aaron tähdittää IskelmäKesä Rovaniemi -suurtapahtuman perjantaita. Kuva: Ville Juurikkala

Ensimmäistä kertaa järjestettävä IskelmäKesä Rovaniemi -suurtapahtumaan saapuu juhlistamaan suomalaista suvea mukanaan joukko maamme eturivin artisteja. Aikuiselle yleisölle suunnattu tasokas kaksipäiväinen tapahtuma tuo mukanaan rentoa kesäfiilistä Ounaspaviljongin idyllisiin maisemiin 22.-23. heinäkuuta.

Tapahtumaan on kiinnitetty kovia kotimaisen musiikin nimiä. Perjantaina lavalle nousee seuratuimpiin tulokkaisiin nimetty Tilhet, pajut ja muut -yhtye ja viihdetaivaamme kärkinimiin noussut, Negative-yhtyeen keulakuva Jonne Aaron, Jari Sillanpää,
Laura Voutilainen sekä Matti & Teppo.

Lauantaina estradin valtaavat Eppu Normaali, Finnhittien kuninkaat; Tapani Kansa, Danny ja Frederik, Neljänsuora sekä Ressu & Jussi.

IskelmäKesä Rovaniemi -tapahtuman järjestää N.C.D. Production Oy (Himos Festival).