Tarinoita syntymässä Rovaniemestä

Venla Salo, 26, muutti äskettäin Rovaniemelle. Venla bloggaa Venlan maailmassa, joka on ihan harrasteblogi. Viimeaikoina siellä on ollut paljon juttuja kirjoista, mutta myös käsityöt ovat kirjoittajaa lähellä. Jatkossa on luvassa paljon juttuja Rovaniemi- aiheesta.

– Koska blogiini on tulossa paljon juttuja elämästäni uutena rovaniemeläisenä/lappilaisena, olisi todella kiva kertoa blogistani myös muille paikallisille. Olen myös todella kiinnostunut erilaisista yhteistyökuvioista, ja olen selvittämässä mahdollista yhteistyötä mm. Lapin kirjaston kanssa, selvittää Venla.

Vihjaa Venlalle, mitä yhteistyötä Sinä haluaisit tehdä. Lisää Venlaa täällä:

www.venlanmaailma.blogspot.com

20.6. Venla otti yhteyttä toimitukseen, kun en ollut laittanut sitä kirjoitusta, jonka Venla olisi halunnut lehteen laittaa. Perustelin, miksi kävi kuten kävi. Lupasin tehdä oikaisun täällä verkossa, sillä seuraava Lappilainen bloggaa palsta on 13.7. lehdessä, ja asia olisi hapantunut tässä välillä. Tässä se, mitä Venla olisi halunnut printissä lukea, mutta joka nyt on Venlan blogissa ja – hyvän kesän toivotusten kera! – tässä:

Hei, olen Venla, 26, muutin äskettäin Nokialta unelmieni perässä Rovaniemelle. Asun mieheni kanssa mukavassa kaksiossa ja jatkan kodinhuoltajaopintojani syksyllä. Elämässäni on todella tärkeässä osassa harrastukset ja mukava vapaa-ajan vietto, joista pidän myös blogia. Blogini Venlan maailma on perustettu vuonna 2012, mutta aktiivisesti olen kirjoittanut vuodesta 2015. Blogini on hyvin monipuolinen, mutta suurimpia vahvuuksiani ovat erilaiset kädentaidot, kirjallisuus ja matkailu. Tänä keväänä vierailin mm. Rovaniemen kädentaitomessuilla ja olen julkaissut useita kirja-arvosteluja. Pikkuhiljaa blogiin on alkanut tulla myös enemmän Rovaniemi aiheisia julkaisuja. Pidän omanlaisen ja monipuolisen harrasteblogin kirjoittamisesta. Elämässä on niin paljon kivoja asioita, mistä kirjoittaa. Olen todella innoissani uudesta kotikaupungistani ja uskon löytäväni Rovaniemeltä paljon kirjoitettavaa. Tulevana kesänä blogissani tulee näkymään ainakin Rovaniemi, kirjallisuus, matkailu ja kädentaidot. Otan mielelläni myös juttuideoita vastaan. Tiedätkö Rovaniemellä tai lähistöllä jonkun kivan paikan, josta haluaisit jutun blogiini? Ota yhteyttä: [email protected].

Mukavaa kesää toivottaa Venla.

venlanmaailma.blogspot.com