Merja Larivaaran johdolla sykettä syksyyn 23.8.

Ikäihmiset pääsevät kuulemaan, miten näyttelijä Merja Larivaara nostaa sykettä syksyyn. Reippaillen syksyyn ja samalla innostumaan toisista ihmisistä. Lapin urheiluopistolla jumpataan ja kuullaan luentoja terveydestä elokuun 23. päivä. Kuva: ©Rovaniemen kaupunki/ Porsanger Jouni

Jo kymmenen vuotta on syksyisin ikäihmisiä kokoontunut yhteen Lapin urheiluopistolle hyvän mielen hetkeen jumppaamaan ja nauttimaan elämästä. Sykettä syksyyn ja iloa talveen – tapahtumaa vietetään 23.elokuuta. Mukana järjestelyissä ovat Rovaniemen kaupunki, seurakunta, Lapin urheiluopisto ja Neuvokas.

– Tavoittelemme kävijöille hyvää mieltä, liikunnallista yhdessäoloa, kulttuurielämyksiä ja maukasta maksutonta ruokailua. Ohjelmassa vetonaulana on näyttelijä Merja Larivaara ja tapahtuman juontaa Unto Matinlompolo tarinoiden samalla, kertoo Suvimaria Saarenpää Neuvokkaasta.

Mukaan joka kylältä

Seurakunta huolehtii tapahtuman kuljetuksia meno-paluuperiaatteella parin euron hintaan. Mukaan mahtuu 1000 ikäihmistä ilmoittautumisjärjestyksessä. Varaa paikkasi 11.8. mennessä puh. 016 3560 337 tai 016 3560 292 tai sähköpostilla: [email protected]

Teksti: Riitta Kemppainen-Koivisto

Alakuva: Rovaniemen kaupunki/J.Porsanger

Sykettä syksyyn kuva rovaniemi jouni porsanger