Sallatunturi, Taivalkoski, Vuokatti

Näissä paikoissa on elokuun lomalla ehtinyt vierailla 23-vuotias Krista, joka pitää yllä Your Latest Trick blogia.

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa taitaa olla bloggaajan perusidea. Loppukesän aurinkoiset luontokuvat kertovat lukijalle mitä kaikkea Krista on matkalla ehtinyt nähdä ja tehdä. On grillattu, nautittu olosta, ajettu asuntoautolla, piipahdettu matkan varrella eri paikoissa.

Vuokatin Hukanharjun maisemissa viiden kilometrin lenkillä on selvästi nautittu luonnon rauhasta, vastaan tulleesta porosta -ja hyvästä retkiseurasta.

Aktiivinen bloggaaja jaksaa napsauttaa kameraa pitkin matkojaan, kuvia löytyy useita jokaisesta tallentamisen arvoisesta päivästä. Kuudessa vuodessa on ehditty piipahtaa myös muualla ja kuvata arkea ihan kotinurkissakin. Alkuaikoina kuvissa näkyy enemmän bloggaaja itse uusien ostostensa, korujen äärellä, mutta iän karttuessa tyyli muuttuu ja kuvat kertovat enemmän elämästä ja ympäristöstä.

Paljon kuvia pohjoisesta luonnosta: https://www.blogit.fi/your-latest-trick