Jokapaikan kelkkasauna / Lappilainen Kelkkalehti

kelkkasauna-002Missä on suomalainen, siellä on myös sauna. Näinhän se ollut tapana sanoa. Kelkkareissuilla se ei valitettavasti ole aina ollut mahdollista, mutta nyt on. Ultratec on yhteistyössä Harvian kanssa valmistanut ATV-saunan, joka muuttuu puolessa tunnissa kelkkasaunaksi vaihtamalla renkaat suksiin. Sauna on rakennettu tukkikärryn päälle, joten se on vankkaa tekoa ja hyvä vedettävä kelkan perässä. Painoa saunalla on +/- 400kg riippuen varusteista. Saunakärry on varustettu laadukkaalla Harvia M3 SL puulämmitteisellä kiukaalla. Lämmittäminen tapahtuu ulkopuolelta. Saunassa on myös piippumallin vedenlämmitin. Saunomaan mahtuu kerrallaan 4-6 henkeä. Sauna lämpiää hetkessä pienillä kynsitulilla, sillä kuutioita ei saunassa ole kovinkaan montaa. Ei siis muuta kuin vettä kiukaalle ja hymyä huuleen.

Lisätietoja www.ultratec.fi

Lue Lappilainen Kelkkalehti täältä