Lappilainen lehden mielipidetutkimus

Lappilainen lehden mielipidetutkimukseen vastanneiden kesken arvottiin pitkä viikonloppu Lappimökissä Pyhätunturilla.

Lappilainen lehti tekee säännöllisin väliajoin lukijatutkimuksia selvittääkseen, miten lehteä luetaan ja mitä toiveita lukijoilla on. Näin saamme selville, miten voimme kehittyä, jotta Sinä, arvoisa lukija, avaat ja luet lehden, kun sen kotiisi saat. Tavoittelemme mielipidetutkimukseen mahdollisimman suurta määrää osallistujia jakelualueeltamme, joka on lehtitelineiden osalta koko Lapin maakunta ja kotiin jaettavien lehtien osalta; Inari, Kittilä, Kolari, Sodankylä ja Rovaniemi.

Vain vastaamalla voit vaikuttaa

Anna meille palautetta siitä, luetko Lappilaisen, mikä siinä on hyvää tai huonoa ja mitä toiveita sinulla on?

Tavoittelemme vakilukijoita sekä Teitä, jotka otatte irtonumeron lehtitelineestä ja erityisesti sellaisia, jotka asuvat peittojakelualueilla, mutta eivät lue lehteä. Lähetä vapaamuotoinen palaute osoitteeseen: [email protected]. Kerro palautteen lisäksi, saatko lehden kotiisi, otatko sen mukaasi lehtitelineestä vai luetko digilehden. Jotta saadaan kohdistettuja toimenpiteitä oikein, niin laita mukaan tieto siitä millä paikkakunnalla asut.

Kiitoksena arvonta

Kaikkien ke 23.11.2016 palautetta antaneiden kesken arvotaan kiitoksena kaudelle 2016-2017 pidennetty mökkiviikonloppu Pyhätunturilla Lappimökissä: www.lappimökki.fi
Voitosta ilmoitetaan voittajalle henkilökohtaisesti ja voittajan nimi julkaistaan 30.11.2016 ilmestyvässä Lappilainen lehdessä.

Palautteet käsitellään luottamuksella, yhteystietoja ei käytetä markkinointiin eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Lue lehti täältä