Nyt Amarillon pöytään!

Rovaniemen Amarillo on täysin uudistunut eikä sitä totisesti voi verrata entiseen. Sisustus on polkaistu aivan uuteen kuosiin ja tila tuntuu nyt avaran raikkaalta, seiniä ja kalusteita myöten. Amarillot uusitaan kaikkialla Suomessa.  Rovaniemen Amarillo on kolmas Amarillo jossa on tehty konseptiuudistus ja seuraavana on vuorossa Oulun Amarillo.  Rovaniemellä konseptiuudistuksesta selvittiin alle kolmessa viikossa.

– Lähdettiin liikkeelle hieman vihertävällä sävyllä, Kuopiossa on Amarilloon valittu enemmän sinistä väriä uusiin kalusteisiin, kertoo ravintolapäällikkö Miika Huhtaniska ravintolan uudesta ilmeestä, jonka suunnittelusta vastasi Jaana Ekman Visionary Design Partnersista.

Myös pihaterassille saadaan kesän tullen uudet värisävyt.

– Kaiteiden maalaus alkaa heti ilmojen lämmettyä ja asiakkaat näkevät jo ulkoapäin, että uutta löytyy myös sisätiloista. Pihaterassille on myös pöytiintarjoilu, jota harvassa ravintolassa enää löytyy, vahvistaa Miika.

Specials yhdistää grilliherkut ja lisukkeet

Ruokapuolella luotto pysyy, sillä listalta saa jo tutuiksi tulleita annoksia. Ruokailija pääsee Specials- osiosta itse valitsemaan, mitä lautaselleen asettelee ja millaisia lisukkeita olisi hyvä nauttia juuri sillä hetkellä. Luvassa on ainakin lammasta, possunposkea ja lohta.

Vanhan hyväksi havaitun päälle on uskallettu aloittaa ihan uusi tapa palvella asiakkaita: The Table.

– Amarillon annokset ovat sellaisia, että niitä voi jakaa pöytäseurueen kanssa. Tärkeintä on yhdessä viihtyminen ja tehdä ruokailusta koko porukan tapahtuma. Näin edistetään sosiaalista syömistä, jaetaan eteen katettuja ruokalajeja koko seurueen väen kesken.

The Table katetaan perjantaisin ja lauantaisin klo 20. The Table – iso ateria sisältää uniikkeja juomia ja ruokia, ja seurueeseen pääsee tekemällä paikkavaruksen pöydästä.

– Voit tuoda tuttuja mukanasi ja samalla saada uusia juttukavereita jakamaan makunautintoja. Pöytä katetaan kahdeksalle.

Istutaan pitkin iltaa ja nautitaan

Amarillon The Table on ainutlaatuinen koko illan kestävä kokemus, johon kuuluu herkuttelua, viihdettä, yllätyksiä ja uusia ystäviä. Ruokailuhetki kestää kaksi tuntia ja tarjolla on täysin erilaista tarjottavaa, kuin mitä listalta voi tilata. Pöytäseurueella on käytössään koko ajan oma kokki ja tarjoilija.

– Aika kuluu hyvin, sillä makunautintojen lisäksi on hyvää seuraa ja ohjelmaa. Ruokaa myös valmistetaan pöytäseurueen iloksi osaksi siinä vieressä ja liekittäminen viihdyttää myös muita ravintolan asiakkaita. Musiikkia, showta, ne kiinnostavat ja ovat saaneet hyvää palautetta jo toukokuun puolella, kun The Table lanseerattiin yhdessä uudistetun Amarillon yhteydessä.

Uuteen yllätykselliseen kattaukseen pääsee osalliseksi, kun on valmis jakamaan ruokahetken yhdessä, ehkä tuntemattomien kanssa. Kattauksessa aloitetaan alkujuomalla, siirrytään alkupaloihin, nautitaan välidrinkki, jatketaan pääruokaan, herkutellaan jälkiruoalla ja kahvijuomalla.  Kattauksen jälkeen siirrytään yhteisesti vielä loppuhörpylle baarin puolelle.

– Monet tutustuvat siinä ruokailun aikana. Kaikki seurueet tähän asti ovat jääneet istumaan iltaa uusien tuttavuuksien kanssa, kertoo Miika The Tablen alkuhetkistä.

Mukaan pääsee varaamalla paikan pöydästä numerosta +358 44 4050213.

Teksti: Riitta Kemppainen-Koivisto
Kuvat: Amarillo

Lappilaisen pääset lukemaan maksutta täältä