Kauppakeskus Revontulelle uusi omistaja

Kauppakeskus Revontuli vaihtoi omistajaa keväällä. Kuva: Trevian

Agore Kiinteistöt on ostanut Barings Real Estaten hallinnoimalta rahastolta vuonna 2007 rakennetun Rovaniemen kauppakeskus Revontulen.

– Olemme iloisia voidessamme lisätä Revontulen ja Lappeenrannan Gallerian salkkuumme. Kauppakeskukset ovat moderneja ja niiden vahvat vuokralaisbrandit ja sijainnit kaupunkiensa kaupallisissa ytimissä mahdollistavat kohteiden kehittämisen aktiivisen paikallisen manageerauksen avulla. Agoren tarkoituksena on tarjota parhaita keskustasijainteja ja tavoitteenamme on luoda omistamistamme kiinteistöistä keskustojen viihtyisiä olohuoneita ja tapaamispaikkoja, joissa on mielenkiintoisia liikkeitä, ravintoloita ja muita aktiviteetteja, kertoo Agoren liiketoiminnasta vastaava johtaja Maria Söderman.

Agore Kiinteistöt on viime vuonna perustettu Keskinäisen Työeläkevakuutusyhtiö Elon, Ruotsin valtion eläkerahasto Första AP-fondenin (AP1) ja Trevian Asset Management Oy:n omistama kiinteistösijoitusyhtiö.

Pääset lukemaan Lappilaisen täältä