Valokuvauksen voimalla

Talven tulo viime viikolla innosti bloggaajan kuvausreissulle lappilaiseen metsään. Kuva: Valokuvauksen pyörteissä- blogi

Marika on 22- vuotias etelä-pohjanmaalainen, ja asuu tällä hetkellä Rovaniemellä. Keväällä metsätalousinsinööriksi valmistunut nuori nainen on arvatenkin kiinnostunut luonnosta, suunnistuksesta, metsästyksestä ja valokuvaamisesta. Näistä aineksista on syntynyt parin vuoden ajan blogiin vuodenaikojen ihmettelyä monelta eri kantilta. Tilaa on jatkossa myös leipomuksille, käsitöille ja askartelulle.

Uusin ihastus on viime viikkoinen talven tulo Lappiin. Erityiseksi tapahtuman Marikalle teki se, että se havahdutti huomaamaan, että nyt olemme selkeästi lyhyen matkan päässä joulusta: Marikan blogipäivityksen mukaisesti jouluun oli 7.10.2018 enää 2 kk ja 17 päivää aikaa.

Blogi tuotteiden esittelyssä

Valokuvauksen pyörteissä-blogi toimii myös tuotteiden esittelypaikkana. Lapin yrttishotteja, superfoodia ja kauniita eläinkoruja pääsee bloggaaja testaamaan ja kertomaan, minkälaiselta niiden teho tuntuu.

Pitkin syksyä on blogiin tallennettu kuvia sadonkorjuusta, jota isovanhempien pihamaalta pääsi poimimaan. Blogikuvia on myös syksyn marjastuksesta ja ruskaretkistä luontoon. Ruskan värit ja pohjoisen luonnon marjat yhdistyvät samaan sarjaan raikkaan ilman kanssa, eli listaukseksi ulkona liikkumisen mukavista puolista. Sadosta syntyi mustikkapiirakkaa, paistoksia, kiisseleitä, mehuja ja hilloja. Hyvää on tehnyt myös, kun sai kaivaa villasukat esiin ja kaivautua kaapissa kesän ajan piilossa olleen paksun täkin alle lämpöön.

Bloggaaja on halukas esittelemään sivullaan tuotteita ja kiinnostunut yhteistyöstä. Tekstejä ja kuvia pääsee lukemaan osoitteessa: https://valokuvauksenpyorteissa.blogspot.com/

 

Riitta Kemppainen-Koivisto