Levin talvikausi kasvaa ja kehittyy

Levin rinteille tulijoille on tarjolla uusia majoitustiloja ja ravintoloita. Kuva: Levin Matkailu Oy

Levin hiihtokeskus kehittyy ja kasvaa. Nyt tarjolla olevat palvelut vastaavat hyvin suomalaisten ja kansainvälisten asiakkaiden toiveita. Kävijämäärät ovat kasvussa ja matkailijoiden lomatarpeita varten on tarjolla uutta majoitusta, aktiviteetteja, ravintoloita ja tapahtumia entisten rinnalla.

750 000 kävijää

Levillä käy vuosittain noin 750 000 vierailijaa. 70% heistä käy Levillä talvisesongin aikaan. Kaksi uutta kohdetta lisäsi majoituskapasiteettia niin, että vuodepaikkoja on tällä hetkellä noin 25 000.

Northern Lights Ranch ja Levin Sirius

Sosiaalisen median kautta koko maailman tietoisuuteen noussut Northern Light Ranch laajentaa toimintaansa, kun heille on tullut 10 uutta erikoismajoituskohdetta. Huoneistoja on nyt 16 huoneistoa.

Levikeskukseen on noussut kaksi uutta alppityylistä Levin Sirius lomataloa. Niissä on 11 perheille ja porukoille soveltuvaa huoneistoa. Penthousessa majoittuu mukavasti isompikin perhe tai työporukka.

Ruokaa joka makuun

Levillä toimii 60 ravintolaa, jotka tarjoilevat paikallisia herkkuja sekä eksoottisia kattauksia.

Levi Spa Hotellin uudessa Kekäle –ravintolassa on avoin hiiligrillikeittiö, jossa loimottava tuli, tuoksut ja äänet ovat kokonaan asiakkaiden näkyvillä. Eturinteiden juuressa sijaitseva Cafe Bar & Kota uudisti ruokalistansa ja sisustuksensa ja kohta avataan alakertaan täysin uusi Olutravintola. Paikallisia poron herkkuja tarjoava Nili-Poro on myös laajentanut ravintolatoimintaansa ensi kaudelle.

Camp Fire Bar tuo kahvireen Levin keskustan alueelle, ja kahvia saa tästä kyydistä päivittäin sesongin loppuun asti.

 

Lappilainen