Eevskun matkassa Levillä

Levillä vietetyn lomajakson kokemukset olivat omiaan Eveliina Tistelgrenin blogin päivitykseen. Kuva: Eveliina Tistelgren

Ammattiurheilija selvittää blogissaan, miksi päätyi juuri Lappiin lomailemaan. Tärkeätä oli päästä jonnekin, jossa voi olla tekemättä mitään, jossa on rauhallista, upeaa luontoa ja jonne ei tarvitse matkustaa lentäen.

Tämä kuulostaa ihan trendipuheelta ja uudelta Lapin matkailun vetonaulaviestiltä: Lappi on just tätä!

Viikko, pari puhtaassa talvisessa Lapissa ei kuitenkaan ollut riittävä lomailuaika tälle huippu-urheilijalle, joka on treenannut ja kisannut vuoden putkeen. Mutta hyvä aloitus silti. Somenimellä Eevsku kulkeva bloggaaja tekee yhteistyötä yritysten kanssa ja esittelee blogissaan mm. toimivia urheiluasusteita. Blogin takaa löytyy linkit myös Eevskun podcasteihin.

Eveliina Tistelgrenin blogilla on runsaasti seuraajia, joita kiinnostaa fitness-urheilijan arki ja harjoitusten rasittavuudet. Mukaan mahtuu laaja ja selkeä itsensä esittely, osaamisen ja saavutusten kirjon esiin tuonti ja mittavasti kuvia. Vuodesta 2010 asti pidetty blogikirjoittelu tasokkaine kuvineen on asiallinen ja asiantuntijan mainio markkinointikanava. Kelpaa malliksi muillekin ammattiblogin pitoa suunnitteleville.

– Blogiani lukee kuukausittain noin 30 000 ihmistä, instagramissa minulla on 52 000 seuraajaa. Sieltä moni myös eksyy blogiin ja se on hyvä blogin markkinointikanava, kertoo Eveliina bloginsa vaikutuksesta.

Blogia voi seurata os: http://www.eevsku.fi/

 

Riitta Kemppainen-Koivisto