Lifestylemyymälä TRE Äkäslompolossa

Ylläksen TRE -myymälää Äkäslompolossa luotsaa Jenni Alava. Kuva: Riitta Kemppainen-Koivisto

Jounin Kauppakeskuksessa makoisalla paikalla avautui lifestyle- ja muotikauppa TRE ennen joulua. TRE: llä on kauppoja Ylläksen lisäksi Helsingissä, Helsinki-Vantaan lentoasemalla, Japanissa ja Koreassa.

– Lappi on ollut nopeasti kasvavan yrityksen pitkäaikainen haave, jota pääsin luotsaaamaan, kertoo Jenni Alava uuden liikkeen aloituskuukausista.

Aitoa suomalaista

TRE Lapland on suunnattu lappilaisille ja Äkäslompossa vieraileville matkailijoille, joita saapuu kylään niin Suomesta kuin ympäri maailmaa, eritoten Sveitsistä, Ranskasta, Saksasta, USA:sta ja Englannista. Luonto, aitous ja hyvä arki ovat laadukkaita lifestyletuotteita tarjoavan TRE Lapland -kaupan keskeisiä teemoja, jotka tulevat näkymään sekä myymälän esillepanossa että valikoimassa.

Kaupan valikoimassa on tarkoin poimittuja kotimaisia ja lappilaisia merkkejä, joista löytyy tuotteita niin omaan kotiin kuin tuliaisiksi. Tarjolla on naisten ja lasten vaatteita, moderneja matkamuistoja, sisustustuotteita ja -tekstiilejä sekä suomalaisia herkkuja.

– TRE Laplandin noin 70 brändin joukosta löytyy myös tunnettuja suomalaisia merkkejä, joita ei ole vielä muualla Lapissa saatavilla – mukana ovat muun muassa Nouki, Mirkka Metsola, Lumi ja Vietto.

Jounin kauppakeskuksessa Äkäslompolossa on avoinna lifestyle- ja muotikauppa TRE. Kuva: Jenni Alava

Kestävää kehitystä ja laatua

Äkäslompolossa, Yllästunturin tunturikylässä, asuu noin 700 asukasta ympäri vuoden. TRE Lapland sijaitsee keskellä tunturikylän vilskettä, sympaattisessa Jounin Kauppakeskuksessa.

– Ihan sen suuren poron kupeessa ollaan.

Vuonna 2016 perustettu monialayritys TRE toimii kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja etsii valikoimaansa tuotteita, jotka kuvastavat yrityksen arvoja. Niitä ovat hyvä suunnittelu, laatu, kauneus, tasa-arvo ja läpinäkyvyys.

TRE Lapland on avoinna ainakin huhtikuun 2019 loppuun.

 

Riitta Kemppainen-Koivisto