Kittilän Särestössä taidekursseja

Paennut viulu vuodelta 1961 on osa Pohjoinen perintömaa-näyttelyä Kittilän Särestössä. Kuva: Särestöniemi museo.

14.-15.6. nautitaan Särestössä luovasta kirjoittamisesta ja joogasta. Kurssin ohjaajana toimii FT, joogaopettaja ja toimittaja Irene Pakkanen.

Yleisö pääsee mukaan 14.6. kello 17 pidettävään avoimeen kurssin yhteydessä pidettävään luentoon, jossa tulee tutuksi Reidar Särestöniemen rakastettu Yrjö Kaijärvi. Kello 18.30 on vuorossa iltajooga, jonka päätteeksi on mahdollisuus saunoa Särestön rantasaunassa. Iltajoogaan voivat ilmoittautua myös kurssin ulkopuoliset ja se on maksullinen. Ilmoittautumiset: [email protected]

24.–28.6. on vuorossa taidekurssit 10-16-vuotiaille ja aikuisille. Opettajina toimivat paikalliset kuvataiteilijat Raisa Raekallio ja Misha del Val. Kurssin sisältöön kuuluu paljon piirtämistä ja maalaamista sekä erilaisia hauskoja ja luovuutta edesauttavia harjoituksia Särestön ainutlaatuisessa ympäristössä. Opetusta on päivittäin klo 10-16 ja se on maksullista. Lisätietoja kursseista Revontuliopiston sivuilta: www.revontuliopisto.fi