Rock In The City Ounaspaviljongilla 26.-27.7.

Ounaspaviljongilla heinäkuun lopulla sunnuntai-illan kattauksessa helähtää ilmoille livenä Tuomio Nurmio&Spuget. Kuva: Liekki Promotion

Kaksipäiväiseksi kasvanut rockfestivaali Ounaspaviljongilla tuo lavalle heinäkuun lopulla aikuisyleisölle suunnattua musiikkitarjontaa. Tähtinä nähdään mm. Sonata Arctica, Stratovarius ja Nightwish-tähti Marko Hietala sekä Kotiteollisuus.

Reilusti eroon popista

Kun kotimainen festivaalitarjonta keskittyy entistä enemmän päivän popmusiikkiin, kasvaa Rovaniemellä viime kesänä ensimmäistä kertaa järjestetty Rock In The City -festivaali kaksipäiväiseksi tapahtumaksi. Vastaava festivaali nähdään yhdeksässä suomalaisessa kaupungissa.

Esiintyjäjoukossa ovat myös Battle Beast, legendaarinen Pelle Miljoona United, juuri 30-vuotisjuhliaan viettänyt vaasalaisyhtye Klamydia ja loistavasta livemeiningistä tunnettu rock-trio Melrose. Lisäksi festivaaleilla esiintyy helmikuussa uuden Usvaa putkeen -rockalbumin julkaissut Tuomari Nurmio & Spuget, joka heittää ensi kesän ainoat livekeikkansa Rock In The City -festivaaleilla.

Livemusiikin lisäksi festivaali panostaa myös monipuoliseen ruoka- ja olutvalikoimaan. Festivaalin ikäraja on kahdeksantoista vuotta.

 

Lappilainen