Ivalo River Camping uusii ilmettään

Uutta ilmettä saanut Ivalo River Camping on avoinna kesällä päivittäin klo 08–02. Kuva: Juha Kauppinen Photography

Nelostien varressa, Ivalojoen rannalla Törmäsessä sijaitseva Ivalo River Camping sai keväällä uudet omistajat. Lahden seudulta pohjoiseen muuttaneet Minna Paaso ja Matti Järvinen ovat tarttuneet töihin innolla ja yritysilmeen uudistamisen lisäksi myös mökkejä on lähdetty pikkuhiljaa kunnostamaan.

– Meiltä löytyy edullista majoitusta ympäri vuoden, toimitusjohtaja Minna Paaso kertoo. – Leirintämökkien ja huoneistojen lisäksi sähköistettyjä caravan-paikkoja on yhteensä 30, joista 15 Ivalojoen rannassa. Myös telttailijoille on mukavia paikkoja.

Leirintäalueen huoltorakennuksessa on suihkut, WC:t ja keittiö sekä matkailuajoneuvojen jätevesisäiliöiden tyhjennyspaikat ja vedenottopiste. Kahvila-ravintola palvelee päivittäin A-oikeuksin ja entiseen tapaan pihasta löytyy SEO:n polttoaineen jakeluasema.

Upeat puitteet loman viettoon

Leirintäalueen ympäristö luo hyvät puitteet lomanviettoon. Kesällä voi rentoutua rantasaunassa ja virkistyä jokivedessä uiden tai meloen. Leirintäalueelta on lyhyt matka vaikkapa Saariselälle, mutta maisemia voi nousta ihailemaan myös takana kohoavan Kerttuvaaran päälle.

– Yhteistyökumppanimme tarjoavat monipuolisesti välinevuokrausta ja ohjelmapalveluita – kannattaa vain rohkeasti kysyä meiltä, Minna vinkkaa.

Iltaisin paikallistenkin suosimassa ravintolassa lauletaan karaokea ja silloin tällöin tanssitaan nimekkäämpien esiintyjien tahdissa.

 

Lappilainen