Kemin teatteritarjontaa syksyllä

Älä pukeudu päivälliselle lupaa intohimoisia kohtaamisia Kemin teatterin syksyyn. Kuva: Kemin Teatteri.

Kemin kaupunginteatterin syksy alkaa Marc Camelotin kirjoittamalla Älä pukeudu päivälliselle (Pyjama pour six) näytelmällä. Esitys on vauhdikas väärinkäsityksien ja intohimoisten kohtaamisten ryhdittämä täyteläinen ja hauska romanttinen klassikkofarssi. Esityksen ohjaa Petri Jäärni, lavastuksesta vastaa Kaisa Niva ja puvustus on Sirpa Santosen käsialaa. Ensi-ilta nähdään 14.9. Kemin Pirtissä.

Voitto kotiin lokakuussa

  1. 10 tulee ensi-iltaan Oliver Bukowskin kirjoittama Voitto kotiin. Se on elämänmakuinen musta komedia pitkästä avioliitosta, yrittäjyydestä ja ihmisistä yhteiskunnan laitamilla. Komedian ohjaa Sarianne Paasonen ja skenografiasta vastaa Kaisa Niva. Esityspaikkana toimii Kemin Pirtti.

Viirun ja Pesosen seurassa kohti joulua

  1. 10. valmistuu ensi-iltaan Sven Nordqvistin kirjoittama Viirun ja Pesosen joulu. Näytelmän on dramatisoinut Christian Lindroos ja Kemiin sen ohjaa Kimmo Hirvenmäki. Lavastuksesta vastaa Juho Lindström (vier.) ja valoista Riikka Vuorenmaa (vier.). Viirun ja Pesosen joulu on koko perheen näytelmä, joka tuo kaikille varmasti joulumielen. Esitykset ovat Tullimakasiinilla, joka on kuin luotu tätä esitystä varten.