Kirsunmitan edellä

Koiramaista teputtelua pääsee näkemään ja juttuja lukemaan Tytti Tuomisen blogista. Kuva: Tytti Tuominen

Kirsunmitan edellä on Kemijärvellä asuvan Tytti Tuomisen blogi.

Lappiin etelästä muuttanut blogisti kertoo retkistään, matkoistaan ja edesmenneestä karvakuonostaan, Pyry Tuiskusesta. Selviää, että emäntä itse rakastaa talvea, lunta, pyryä ja lumituiskua.

Nyt retkikavereina kulkevat Tilko ja Unna. Kuvien täyteinen blogi vie lukijan päivälenkille koirien kanssa tutulle metsäpolulle, kahvittelemaan lammen rannalle juuri silloin, kun emäntä käy turhan kovilla kierroksilla. Kun ajatukset takkuavat, eikä mistään saa otetta. Silloin on parempi lähteä luonnon rauhaan. Usein ihan lähimetsä, vaikka olisi kuinka lähellä Lapin kaupunkia, tuntuu erämaalta.

Bloggaaminen alkoi vuonna 2016 ja oli aktiivisimmillaan 2017. Hetken hiljaiselon jälkeen retkitarinoita on jälleen kertynyt pöytälaatikkoon ja tulossa blogiin. Kirjoittajan juttuja löytyy myös Visit Kemijärvi-, Retkipaikka- ja Finland Naturally -sivuilta. Koiramaisiin juttuihin ja kuviin pääsee käsiksi tästä: https://pyrytuiskunen.blogspot.com/

 

Riitta Kemppainen-Koivisto

 

K