Levi isännöi Interski kongressia vuonna 2023

Levillä valmistellaan isoa hiihdonopettajien tapaamista maaliskuulle 2023. Kuva: Interski

 

Levin maine kansainvälisenä talviurheilukohteena vahvistuu, kun hiihdonopettajat viettävät siellä maailmankongressiaan marraskuussa 2023. Tämän vuoden kongressi järjestettiin Bulgariassa.

– Tuntuu hienolta tarjota maailman hiihdonopettajille näyttämö seuraavalle alan tärkeimmälle tapahtumalle. Levin ja koko Suomen hiihdonopettajat odottavat innolla, että pääsevät isännöimään tapahtumaa ja samalla esittelemään omaa osaamistaan, Levin upeita puitteita ja Lapin arktista luontoa, kertoo Minna Nevalainen, Levin hiihtokoulun johtaja.

Uniikki Levi

Levin alueen monipuoliset majoitusvaihtoehdot, lukuisat ravintolat ja erittäin hyvät konferenssimahdollisuudet ovat kaikki kävelyetäisyydellä. Rinteitä on 43 rinnettä, 28 hissiä ja yli 300 lumitykkiä. Nämä valmiudet ovat omiaan houkuttelemaan paikan päälle vieraita eri puolilta maailmaa.

Tapahtuma onkin suurin Levillä koskaan järjestettävä tilaisuus, 1500 hiihdonopettajaa osallistuu ja he tulevat 35 eri maasta. Tapahtumalla on alueelle suuri taloudellinen merkitys.

– Meillä on erittäin hyvät fasiliteetit ottaa vastaan kaikki vieraat ja upean luonnon lisäksi tarjota heille myös uniikkeja kokemuksia mm. ohjelmapalvelupuolella. Odotamme osallistuja niinkin kaukaa kuin Chilestä, Argentiinasta, Uudesta-Seelannista ja Australiasta. Levi osoitti jälleen, että pienikin hiihtomaa ilman varsinaista vuoristoa on kansainvälisesti kiinnostava paikka myös alppihiihdon ammattilaisille, kertoo Levi Events Oy:n Head of Events Satu Pesonen.

 

Lappilainen