Kevättä rintaan tanssien

Rovaniemen Saarenkylän nuorisoseuran talon tanssijaisissa talkoiltiin, tanssittiin ja myytiin arpoja. Kuva: Ari Geselle.

Keväistä talvipäivää juhlittiin tanssijaisilla Saarenkylän nuorisoseuran talolla. Rovaniemen Invalidien järjestämässä ystävänpäivän juhlassa yhteistyön voimin saatiin väki liikkeelle talkoilemaan ja tekemään hyvää yhdessä.

– Mutta olihan meillä mukavaa.  Yhteistyössä on voimaa, totesi Ari Geselle tunnelmia jälkikäteen.

Neljä bändiä tahditti menoa

Mukaan talkoiluun oli saatu myös soittoporukat. Esiintyjinä olivat Jukka Lampela, Kunnan Miehet, The Putkiradio Band ja The Side Burn. Karaokemäntänä toimi Jaana Shemeikka.

– Kiitos kaikille mahtaville esiintyjille! muistaa Geselle kiittää mieleenpainuvia esiintyjiä.

Esteettömyys edellä

Illan hyväntekeväisyystuottoja saatiin pääsylipuista ja arvonnasta.

– Melkein kaksisataa innokasta tanssinharrastajaa lunasti pääsylipun ja arvonnassa oli tosi paljon korkealuokkaisia palkintoja, kiitos monen yrityksen lahjoitusten.

Tuotot käytetään pitkälti Invalidien Norvajärvellä omistaman mökin esteettömyyden parantamiseen. Luiskat ja rampit, sauna ja grillipaikka kunnostetaan niin, että kaikkien on siellä mahdollisuus nauttia ja virkistäytyä.

– Kiitos kaikille yhteistyökumppaneille, niin yrityksille kuin järjestöillekin. Turvallinen virkistäytymispaikka lisää henkistä hyvinvointia myös huonosti liikkumaan pystyville ihmisille.

Tukijoina käsiohjelman laadinnassa olivat Rovaniemen Taksipalvelut, Hakoniemen Tuvat, Rinta-Joupin Autoliike, Polar Rengas Oy, Roin Taksi Oy, Fysio Ellu, Rovaniemen Turvacenter, Rovaniemen Liikenne, Neste K. Reissumies, Autokorjaamo J. Koivuranta, Taksi Huttunen, Taxa, Lapin Kopio.

Arpajaispalkintoja luovuttivat Hovimäki, Tehdasasu, Suomalainen Kirjakauppa, Intersport, Confetti, Life, Luontaistuote Maria, Choko Deli, Mandracora, Rax Pizzabuffet Oy, Kauppayhtiö, Picnic, Euronics, Arctic City Hotel, Stadium, Revontulitanssijat, Prisma, Rovaniemen Reumayhdistys, Kairatien Apteekki, Lapin Kopio, Rovaniemen Neuvokas, 2DoBetter.

Gesellen toiveena on, että onnistuneet järjestelyt ja runsas kävijämäärästä innostaisi vastaavan organisointiin ensi vuonnakin.

 

Lappilainen

kuvat: Ari Geselle