Yleisön pyynnöstä: Kunnan Pojat livestriimaa 20.3, 23.3. ja 24.3.

Kunnan Pojat tanssittaa Onnelassa. Kaikki Beatlesista. Levyn julkistamistilaisuus Mondella.

Tästä on luettu runsaasti somessa ja lehdissä, kuultu radiosta ja kavereilta. Kiihtyvällä tahdilla maineeseen noussut rovaniemeläisiä valloittava bändi esiintyy siellä ja täällä. On ihmetelty, että miten ihmeessä kaupungissamme tällainen on mahdollista. Pistäydyitpä kauppakeskuksessa, menitpä Kansalaistalolle tai piipahdit Potkuriin, niin aina soi!

Tällaista voi olla hyvinvointia edistävä ennaltaehkäisevä sosiaalityö. Kulttuuripalvelu kuntalaisille. Opetuspaketti koululaisille rokin rajattomasta riemusta. Kirjaston musiikkiosaston tarjontaa ja palveluja esittelevä iltatilaisuus. Miksi tätä ei ole aikaisemmin kukaan äkäissyt?

Uhkakuvana jo oli, että moinen jalat vipattamaan paneva meno maksaa vuodessa 120 000 euroa ja on ihan liian kallista ja turhaa, joutaa budjetista karsittavaksi. Mutta niin vaan määrärahoja löytyi, yhteistyöllä, useamman hallintokunnan alta. Nyt bändin energiaa tuottavasta voimasta otetaan mallia jo muualla Suomessa, hyvinvointipalveluna ikäihmisille ja kaikkia kuntalaisia voimaannuttavana tekona.

Kohti kyliä

Bändi tunkee autot täyteen soittajia, laulajia, soittimia ja ottaa suunnan maalikylille. Soittojoukon tarkoitus on tuottaa hyvää, ihan kaikille kaupunkilaisille, ihan kaikkialla. Levynjulkistamiskimaraviikot alkoivat helmikuussa ja turneen oli tarkoitus jatkua pitkin Rovaniemen kyliä.

Konsertit siirtyvät. mutta niitä odotellessa voi ostaa CD:n, jossa haitari soi, balalaikka räpsii, laulu houkuttaa vähintään hyräilyyn mukaan ja jo ruumiskin alkaa keinahdella biisin tahtiin.

Tällaista on Kunnan Poikien meno. Kysyntää on etenkin sairaaloissa, päiväkodeissa, palvelutaloissa:

https://www.youtube.com/watch?v=hX36mbYrlxc

 

Lisäys 20.3.2020 kello 9.03

KAIKKI PERUUTETTU! MUTTA KUNNAN POJAT SOI!

Pääset kuuntelemaan bändiä suoraan kotoasi perjantaina 20.3., maanantaina 23.3. ja tiistaina 24.3. kello 13. Linkki tässä:

https://www.twitch.tv/kunnanpojat?fbclid=IwAR3PxRj3cLwah9ZGqTwQ1gkKljP-J2UhN674NvvMT4IHPJPg6gHtZ1y9Wm8

 

Riitta Kemppainen-Koivisto