Iloa päivään! Frisbeekiekkosatsi perheille

Frisbeegolf sujuu talvisissakin maisemissa. Nyt heitellään kiekkoja pihalla. Kuva: Nguyen Thanh Tri

Doctordiscgolf on kannustamassa perheitä liikkumaan. Frisbeegolf on laji, joka sopii ihan yhtä hyvin talviliikuntaan ja lajia voi harrastaa pienissä ryhmissä, vaikka oman perheen kanssa.

– Näin saa vaihtelua sisällä oloon, kun lähtee kiertämään kierroksen radalla tai kopittelee omalla takapihalla, kertoo idean etelässä pelaavalta kaveriltaan napannut Ngyuen Thanh Tri.

Frisbee lentää

Rovaniemellä on tällä hetkellä yksi frisbeegolfrata Toramolla Ounasrinteellä.

– Haluan olla tukemassa paikallisia perheitä ja lahjoittaa muutamalle perheelle frisbeegolfin kiekkopaketit. Näillä pääsee harrastuksessa liikkeelle. Jos sinulla on tiedossa joku joka olisi lajista kiinnostunut, niin ole suoraan minuun yhteedessä vaikka Facebookin Messenger-palvelun kautta, kertoo ”Tohtori”, tunnettu kiekkomies Rovaniemellä.

Irti arjesta ja ulkoilemaan

Intoihimoisen pelaajan ajatuksena on, että perheet, joissa saattaa olla riskiryhmiin kuuluvia, pääsisivät hetkeksi irti arjesta. Frisbee sopii hyvin myös liikuntatuntien ohjelmanumeroksi. Isoissa porukoissa lajia ei voi nyt keväällä harrastaa, mutta kunhan pitää riittävää turvaväliä, niin varmaan löytyy hyvä tapa treenata. Jos aikoo mennä radalle, tulee muistaa pitää turvaväli edelliseen porukkaan

– Pidetään ryhmät 1-4 henkilön kokoisina, niin on hyvä.

Sponsorit mukana

Useamman eri painoisen kiekon paketteja tehdään tarvittaessa useampia. Kiekot on saatu lahjoituksina  yhteistyökumpaneilta. Tästä kiitos: NEVE, Spin18 ja Lamk!

Tohtorille voi myös soittaa tai viestittää watsupilla: tel. +3581425140

 

Riitta Kemppainen-Koivisto