Arja Koriseva esiintyy 23.5.

Lauluni Aiheet -virtuaalikonsertti on Arja Korisevan, Pirjo Rusasen ja Jyrki Anttilan piristys kevääseen.

Virtuaalikonserteista on tullut valtavirtaa parissa kuukaudessa.

OperArt on yksi uusi sähköisten konserttien palvelu, jossa voi nauttia huumaavista esityksistä kotisohvalta niin liven kuin myös taltiointien muodossa. Projektissa on erityisesti kiinnitetty huomiota mahdollisimman helppoon käyttäjäkokemukseen, jotta kaikki vauvasta vaariin pääsisivät upeista esiintyjistä nauttimaan.

Upea trio Arja Koriseva, Johanna Rusanen sekä Jyrki Anttila tuovat sävelmät suoraan kotosalla katsottavaksi ja kuultavaksi lauantaina 23.5. kello 18. Konsertin ohjelmisto on yhdistelmä viihdemusiikin parhaimmistoa, sekä tuttuja klassikoita.  Jos ajankohta ei jostain syystä sovi, niin video jää alustalle (Letstv.fi) muutamaksi päiväksi nähtäväksi lipun ostaneille.

Konsertin ohjelmistossa kuullaan mm. Myrskyluodon Maija, Mä oon mikä oon, Kun aika on, Enkelin Silmin, Katupoikien laulu vihellyksien kera, On hetki, Hopeinen Kuu, Sinun silmiesi tähden, Kertokaa se hänelle sekä Ystävän Laulu.

Konsertti on jatkoa suuren suosion saaneelle OperArtin virtuaaliselle vappukonsertille.

– Idea sähköisistä konserteista, ja miksei opereteistakin, on ollut minulla jo ainakin 10 vuotta. Miksi emme tarjoaisi nykyteknologialla mahdollisuutta nauttia taiteesta myös heille, jotka eivät itse konserttiin pääse, Anttila kertoo.

Ohje Letstv.fi kirjautumiseen

Jos et ole rekisteröitynyt sivustolle aikaisemmin, niin klikkaa ”Kirjaudu” painiketta. Klikkauksen jälkeen pääset ”Kirjaudu/ Luo tunnus” -lomakkeeseen, jossa sinun pitää rekisteröidä käyttäjätunnuksesi. Kun olet kirjautuneena palveluun, niin näet myynnissä olevat konsertit ja tapahtumat omalla sivullaan.

Valitse vaihtoehdoista se konsertti tai tapahtuma, jonne haluat mennä ja paina ”Tilaa” -painiketta. Tämän jälkeen sinut johdetaan automaattisesti tilauksen maksusivulle. Maksutavaksi käy verkkopankki, Visa, Mastercard Debit tai Credit. Lauluni Aiheet -konsertin hinta on 14,50.