Petri Tuomikoskesta Levi Snow Sport Academyn uusi valmentaja

Petri Tuomikoski aloittaa valmentaja Levillä virallisesti elokuussa, mutta on jo kesän aikana mukana mm. Kuva: Levi SnowSport Academy.

Suomen alppimaajoukkueen entinen päävalmentaja Petri Tuomikoski aloittaa Levi Snow Sport Academyn huippu-urheilulinjan valmentajana elokuusta alkaen. Myös Levin maailmancupin kilpailunjohtajana tunnettu Tuomikoski tuo valmennustiimiin rutkasti kokemusta ja näkemystä maailman huipputason alppihiihdosta.

Petri tulee täydentämään valmennustiimiä, johon kuuluvat päävalmentaja Jukka Markkanen, joka jää syksyllä osittaiselle opintovapaalle, sekä valmentajat Minttu Sinkkonen sekä Matti Henttinen. Lisäksi valmennustiimiä sparraa Lapin Urheiluakatemian huippu-urheilukoordinaattori Reijo Jylhä.

– Aivan huikean siistiä, että meillä alkaa olemaan ihan oikea tiimi kasassa, jossa paljon intohimoa, tietotaitoa ja halua kehittyä. Omat mausteensa kokonaisuuteen tuo myös meillä tärkeät koulutustoiminnan vetäjät Pepe Vanninen ja Tuukka Sutinen, sekä yläkouluakatemian vastaava Puttosen Kaisa, toteaa Jukka Markkanen.

Levi Snow Sport Academyssä aloittaa syksyllä 14 uutta opiskelijaa, jolloin nuoria on mukana yhteensä 37. Lisäksi yläkouluakatemian leireille on ilmoittautunut maksimimäärä 24 nuorta laskijan alkua.

 

Lappilainen