Italialaista ortopedian huippuosaamista Rovaniemelle

Eläinlääkäri Jonna Vallivaara Rovaniemeltä on mukana kansainvälisessä ammattilaisten verkostossa oppimassa uutta eläinlääketieteen alalta. Milo-koira nauttii emäntänsä kanssa liikkumisesta syksyisessä jokivarressa.  Kuva: Evidensia

Jonna Vallivaara toimii Rovaniemellä Eläinlääkärikeskus Kiepissä. Hän on saanut tuekseen italialaisen ammattilaisen Alessandro Pirasin pienten ja suurten eläinlääkäriasemien verkoston Evidensian kautta. Verkostoon kuuluu lukuisia, maailmalla arvostettuja eläinlääketieteen ammattilaisia.

Eläinlääketieteellisen kirurgian erikoiseläinlääkäri Piras kehittää ortopedian, pehmytkudoskirurgian, urheilukoiraeläinlääketieteen ja neurologisen kirurgian alojen eläinlääkäreiden osaamista. Tässä tehtävässään Piras mentoroi myös rovaniemeläistä eläinlääkäri Jonna Vallivaaraa.

– Alessandro Pirasin osaaminen auttaa eläinlääkäreiden urapolkujen luomisessa. Tässä työssä apuna ovat myös Evidensian eläinlääketieteellisistä huippuosaajista koostuva Clinical Board ja yhtiön henkilöstöhallinto. Piras on mukana toteuttamassa yrityksemme visiota rakentaa Evidensiasta alan halutuin työpaikka vuoteen 2022 mennessä, kertoo Anssi Tast Suomen Evidensiasta.

Yhtiön palvelukseen tulevat, vastavalmistuneet eläinlääkärit pääsevät halutessaan mukaan kaksivuotiseen, palkalliseen, kansainväliseen koulutukseen, jossa voi perehtyä alan kaikkiin erikoistumismahdollisuuksiin alan huippujen ohjaamana.

 

Lappilainen