Mutkattomasti mutkitellen Levillä

Levin avaruus saa monen kipuamaan tunturin huipulle maisemia ihailemaan. Ruska-aikaa tunturissa vietetään perinteisesti syyskuun toisesta viikosta alkaen. Erityisesti maaruskan odotetaan olevan tänä syksynä vahvana Lapissa. Kuva: Visit Levi

Yötöntä yötä on vietetty Levillä keväästä asti ja upeita hetkiä koettu tunturissa päivin ja öin pitkin kesää.  Paikalliset yrittäjät tekivät paljon työtä sen eteen, että tunturi voitiin avata turvallisesti ja noudattaa hallituksen antamia määräyksiä.

Käytössä on ollut monipuolinen valikoima eri majoitusvaihtoehtoja hotelleista lomahuoneistoihin. Lomailijat ovat voineet valita sopivan majapaikan kylän keskeltä tai hieman kauempaa, jos on halunnut olla täysin omassa rauhassa. Mutkatonta ohjelmaa ovat tarjoilleet seikkailupuisto, Activity Park ja Levi Bike Park. Uusi pitkä, hissillä lähestyttävä pyöräreitti Village Trail tuli kesällä tutuiksi monelle uudellekin tunturin kävijälle.

 

Lappilainen