Utsjoelle ympäri vuoden

Tenojoen varrella matkailijoita palvelee Aurora Holidays. Kuva: Rayann Elzein

Utsjokelainen Aurora Holidays avasi vuosi sitten Tenojoen rannalle uuden ravintolan ja kaksi uutta lomahuoneistoa. Näin aiemmin revontuli- ja lohimatkailuun keskittynyt yritys muuttui vahvemmin ympärivuotiseksi, luontoelämyksiin pohjautuvia all inclusive -lomia tarjoavaksi palveluyritykseksi.

Yrittäjät Tiina Salonen ja Mika Länsman vastaavat Utsjoen Aurora Holidays yrityksestä ja sen uusista ympärivuotisista palveluista. Kuva: Rayann Elzein

Uusina matkailijoiden houkuttimina toimivat arktinen luonto, pohjoinen lähiruoka ja ohjelmapalvelut. Sesongin mukaan laaditut menut ja kotimaiset ainekset ovat osa vastuullista lappilaista matkailua. All inclusive -matkat sisältävät majoituksen, ruokailut ja luontoon liittyvät aktiviteetit Pohjois-Suomessa ja Norjassa sekä saunat ja lentokenttäkuljetukset.

Restaurant Aurora Holidays sai lokakuussa Keliakialiiton myöntämän Gluteeniton palvelu -merkin.

 

Lappilainen