Ylläs Office avautui etätyöntekijöille

Kuerkievarin yrittäjä Marikki Lepaus on tyytyväinen, kun asiakkaiden toiveeseen on pystytty vastaamaan. Kuva: Kuerkievari

Kuerkievari on avannut ensimmäisenä Ylläksellä etätyöntekijöitä palvelevan työhuoneen Ylläksen Äkäslompoloon. Toimistohuoneesta löytyy sähkösäädettävä työpöytä, satulatuoli, selkänojallinen toimistotuoli, tulostin, näyttö, hiiri, näppäimistö ja valokuituyhteys. Varaaja tuo mukanaan vain kannettavan tietokoneensa ja löytää Officesta kaiken muun toimistotyössä tarvitsemansa.

Ajatus vuokrattavasta työhuoneesta lähti asiakkaiden tarpeista ja on ensimmäinen lajiaan Ylläksellä. Vuokrattava toimistohuone on verrattavissa toimistohotellien palveluun.

– Vieraamme ovat pääosin lomailemassa, mutta ottavat yhä enenevissä määrin työnsä ja kannettavan tietokoneensa mukaan lomalle. Erityisesti perheen kanssa matkustavat toivovat erillistä, rauhallista tilaa, jossa keskittyä hetkeksi töihinsä, kertoo Kuerkievarin yrittäjä Marikki Lepaus.

Kuerkievari mukana muutoksessa

Kuerkievarista saa hotelli- ja hosteltasoista majoitus. Etätoimistoon pääsee muuallakin majoittuvat ja se on käytössä ajallisesti juuri sen verran, kun töiden tekoon tarvitsee.

– Etätyöskentely on tällä hetkellä huippusuosittua ja työskentelytilaa kysellään jatkuvasti. Haluamme antaa uuden vaihtoehdon etänä työskentelyyn.

Toimistosta onnistuvat niin videohaastattelut ja sitä saa varata, vaikka tunniksi kerrallaan www-sivujen varauskalenterin kautta www.kuerkievari.fi/yllasoffice.

 

Lappilainen