Mielen kuvat Tervolassa

Tervolan kunnanvirastolla on esillä Liisa Halonen-Laitin töitä. Kuva: Liisa Halonen-Laiti.

Tervolan kunnanviraston näyttelytilassa on esillä Liisa Halonen-Laitin akryyli-ja akvarellimaalauksia.

Näyttelyn nimi on syntynyt mielikuvista, tunnelmista ja aiheista, jotka hivuttautuvat kohti pakkasen ja lumen maisemaa. Tuuli riepottaa alastonta näkymää, varjot pitenevät. Revontulten himmeä valo lankeaa pimeyteen, kuu kumottaa ja kirkkaat tähtien pisteet loistavat.

– Monet mielikuvat ovat syntyneet voimakkaimpina juuri niinä aikoina, kun äiti ja isä olivat vielä elossa, itse elin lapsuutta ja nuoruutta viiden ja kahdenkymmenen ikävuoden seutuvilla. Pienempänä ympäristöä tutkien ja elämän asioita oppien, isompana jo siipiään taidoissa ja osaamisessa koetellen ja onnistumisista innostuen.

Taidetta pääsee katselemaan Tervolan kunnanviraston 2. kerroksessa 30.11. asti viraston aukioloaikoina. Taiteilija on paikalla perjantaisin klo 14 alkaen sekä lisäksi sovittuina aikoina.

 

Lappilainen