Bolt.Works avasi Rovaniemellä

Anna Paloniemi (vas) ja Mari Lahtinen etsivät Rovaniemen teollisuuskylässä Bolt.Worksin uudessa toimipisteessä tekemättömille töille ammattitekijät. Kuva: Tomi Rajala

 

 

Rovaniemen yritysmaailma sai uuden tulokkaan, kun henkilöstöpalveluyritys Bolt.Works avasi Rovaniemelle uuden toimipisteen. Rovaniemi on Boltin 14. toimipiste. Teollisuuskylässä Prisman vieressä sijaitsevaa toimistoa pyörittävät Anna Paloniemi ja Mari Lahtinen, joilla molemmilla on vankka kokemus henkilöstöpalvelualalta monilta eri sektoreilta.

– Rovaniemellä on paljon potentiaalisia aloja, joilla voidaan hyötyä henkilöstövuokrauksesta. Alueella rakennetaan paljon eikä laskusuhdanne ole vaikuttanut alaan. Myös kaivoksilla ja teollisuudessa on kova tarve uusille työntekijöille. Matkailualankin odotetaan piristyvän kesään mennessä. Bolt uskoo pystyvänsä houkuttelemaan työntekijöitä muun muassa teknologiallaan, kertoo Anna Paloniemi.

Paloniemi on asunut ja työskennellyt Rovaniemellä kymmenisen vuotta. Mari Lahtinen on puolestaan paljasjalkainen rovaniemeläinen.

– Pohjois-Suomessa henkilöstövuokraus ei välttämättä ole vielä kovin tuttu toimintatapa. Tämä on kuitenkin nopea ja joustava tapa löytää uusia työntekijöitä. Jos vaikka raksalta puuttuu timpuri, ammattitaitoisen tekijän löytäminen omin avuin on pitkä prosessi. Henkilöstöpalveluyritys on kartoittanut ammattilaisia etukäteen, joten parhaimmillaan osaavan timpurin saa työmaalle seuraavana päivänä, kertoo Lahtinen työnantajan ja -tekijän nopeasta kohtaamisesta.

 

Lappilainen