Hyvinvointia Levillä

Uutena yrittäjänä Levin Relax Centerin toimipisteessä tarjoaa hoitoja ja hierontoja joogaa ohjaava Annika Luukkonen. Kuva: Annika Luukkonen

Uusi yrittäjä on aloittanut Levillä hyvinvoinnin parissa.

– Tutkittuani maailmaa ja työskenneltyäni eri kylpyläkeskuksissa Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Kanadassa ja Espanjassa, päätin muuttaa takaisin juurilleni Suomen Lappiin, kertoo viime lokakuussa maailmalta pohjoiseen palannut Annika Luukkonen.

Marraskuussa Annika rekisteröi oman toiminimen, jotta voisi vapaammin saada oman potentiaalinsa käyttöön.

– Pandemia-aika luo omalta osaltaan epävarmuutta ja pelkojakin, mutta tämä tuntui oikealta just nyt. Tarjoan erilaisia hoitoja ja hierontoja sekä ohjaan joogaa. Tulevaisuudessa on tarkoitus järjestää hyvinvointiretriittejä ja teemaviikonloppuja, joissa voin yhdistää omat voimani ja mahdollisesti saada mukaan myös muita alan osaajia.

Lisää Annikan palveluista os: https://www.annikaluukkonen.com/

 

 

Lappilainen