Eskarit mäkeen Ylläksellä

Kolarin esikoululaiset pääsevät maksutta mielin määrin mäkeen, kun Ylläksen hiihtokeskukset lahjoittivat kausikortin jokaiselle eskarilaiselle. Kuva: Visit Ylläs

 

Ylläksen 63 rinnettä ovat tämän laskettelukauden vapaasti kaikkien Kolarin esikoululaisten käytössä. Hiihtokeskukset lahjoittivat liput ennen vuoden vaihdetta ja ne ovat koko talven ajan voimassa. Päiväkotilaiset pääsevät puolestaan vuosittain Gondolin kiertoajelulle.

– Jo vuosien ajan hiihtokeskukset ovat tarjonneet kaikille Kolarin kunnan koululaisille kaksi ilmaista laskettelupäivää joka talvi, nyt halusimme huomioida erityisesti koulutien aloittaneet paikalliset lapset. Tällä lahjoituksella toivomme, että yhä useampi paikallinen lapsi voi tutustua lasketteluun ja hiihtokeskukseen, kertoo Ylläs Ski Resortin rinnetoimenjohtaja Tuomo Poukkanen.

Lappilainen