Lukijan unelmablogi

Eipä hassumpaa hurautella pohjoisen hankeen! Kuva: Jenni Elo

Että osaa olla passelisti hienoja kuvia ja lempeätä kerrontaa Jennin blogissa.

Elämän hektisyys on kaukana poissa, jossain tuntureitten tavoittamissa. Lapin kävijät voivat tekstiä lukiessaan tuntea tykkylumen painon männyn latvassa ja narskuvan vitin huopikkaansa alla. Ylistys Ylläkselle, sellainen tämä tekstittely ja kuvaus on, sopisi vaikka koko blogitekstin nimeksi.

Ulkoilma, lasten nautinto peuhaamisesta, piipahdukset kuntoilemaan ja saunaan täyttivät Jennin perhelomalaisten päivät, ja myös blogin. Nälkä ei päässyt yllättämään runsaitten aamiaistarjoiluitten myötä, joita pääsi nauttimaan hotellin ravintolassa saamenkielisten biisien soidessa taustalla.

Juhlalta tuntui myös gondolihissimatka tunturin laelle, eikä sumuisuus haitannut, kun pääsi kaakaolle lämpimään kahvilaan. Laskettelut rinteissä painuvat mieliin ja väsynyt, mutta onnellinen matkaaja on kiitollinen hytissä vietetystä yöllisestä junamatkasta. Kaikkea jäi kaipaamaan: Lappia, talvea, lunta.

Bloggaaja Elojsa jatkaa Lilyn alustalta kohti omaa verkko-osoitetta. Eli jatkossa sinne seuraamaan taitavan kirjoittajan ja tunnelmoitsijan tarinointia. Nappaa Ylläksen reissu kokonaisuudessaan täältä:

www.lily.fi/blogit/elojsa/pohjoisessa-osa-2/

 

Riitta Kemppainen-Koivisto