Korvaa etelänloma pohjoisen hangilla

Arktinen unelma saunamaailmassa, revontulten alla. Moni unelmoi eksotiikasta, ja pohjoisessa sitä on tarjolla. Kuva: Harriniva Hotels & Safaris

 

Suomalaiset lomailijat ovat innostuneet talven mittaan hyppäämään auton kyytiin ja ottamaan suunnaksi pohjoisen. Mökkielämän lisäksi moni on antautunut koiravaljakon vedettäväksi. Tarjolla on lyhyitä retkiä lähimaastossa ja mukaan pääsee usein pop up meiningillä, ilman ennakkoon suunnittelua ja aikaista varausta. Varaukset ja maksut voi myös tehdä verkkokaupassa.

Muoniossa Harriniva Hotels & Safaris on aiemmin järjestänyt safareita lähes ainoastaan ulkomaalaisille matkailijoille. Tälle talvelle on löytynyt suunta ottaa kotimainen matkan tekijä huomioon. Kun tarjolle on asetettu koiratarhavierailu ja pieni ajelu talvisessa maastossa, moni saa kaivattua ohjelmaa mahdollisesti peruuntuneen etelänmatkan sijaan. Lapin eksotiikkaan pääsee mukaan verkkokaupan myötä.

Uutta ohjelmaa matkailijoille

Ennen englantilaisille jouluelämyksiä ja saksalaisille huskyvaljakkosafareita tarjonnut Harriniva Hotels & Safaris haluaa suomalaisten tietoisuuteen. Tarjolla on ainutlaatuisia elämyksiä Lapin tunturimaisemissa Pallas-Yllästunturin kansallispuiston kainalossa.

”Kylmä on uusi kuuma” -kampanja sai alkunsa, kun yhtiön oli mietittävä uusi kohderyhmä ulkomaalaisten jäädessä kotiinsa koronarajoitusten vuoksi.

– Tänä talvena suomalaiset eivät todennäköisesti pääse perinteisille aurinkolomille Thaimaahan tai Kanariansaarille, joten siitä se sitten lähti, tänä talvena kylmä on uusi kuuma, kertoo myynti- ja markkinointipäällikkö Hanna-Mari ”Pyry” Talvensaari.

– Pyörittelimme erilaisten kuvien vastapareja: ruuhkaiset aurinkorannat vastaan alaston tyyppi lumihangessa ja norsusafari sademetsässä vastaan huskyvaljakkosafari lumisilla tuntureilla. Meillä vahvistui tunne, että nyt tänä korona-aikana meidän palvelut ja elämykset ovat juuri täydellisiä ja turvallisia ihmisille, jotka janoavat matkustaa ja kokea uusia elämyksiä, toteaa Talvensaari.

Kun kylmä on uusi kuuma, pääsee mukaan arktiseen saunamaailmaan, lumiaktiviteetteihin, hyvän olon ja mielen tunnelmiin. Uskoa on siihen, että ympäristötietoiset suomalaiset suuntaavat lämmön sijaan pohjoiseen. Tarjolla on oltava aution mökin sijaan lomailun mahdollistavat vastaavat palvelut kuin etelänlomallakin: hyvä ruoka, eksotiikka ja elämykset.

 

Lappilainen